Nyttigt middagstips ;)

Lagade klassiska baconinlindade kycklingfiléer med örter. Till detta gjorde jag en enkel grönsaksgryta med majs, paprika, tomat, cashewnötter och mexikansk crème fraishe, blanda även i lite riven parnesanost och en vitlöksklyfta. Denna grönsaksgryta passar ypperligt som komplement för potatis, ris och pasta. Men eftersom Jocke ville ha lite bulgur till, då vart det serverat såklart :-)

Behöver jag ens nämna att maten SJÄLVKLART bara tog 30 minutera att tillaga. Jag är inget fan av mat som tar en evighet. Snabbt, gott, ENKELT!


Kommentarer
Postat av: sara L

mer recepttips petra! du verkar ha många på lager, bra!

2012-02-05 @ 22:34:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0