Tjejhäng och brödbak!

Grytan vart kanongod! Kokade quinoan i köttbuljong, fräste marinerad fläskfilé med purjolök i stekpannan. Hackade och tillsatte minimajs, paprika och soltorkade tomater. Sedan blandade jag i den kokta quinoan i grytan, hällde på en dutt grädde och massa paprikakrydda! Voila! Gott! :) som tillbehör en limedressing och tzatsiki.
Ingen bild - men DÄREMOT bakade vi jättegoda "frukostbullar" nu på kvällskvisten.

2 ägg
2 dl dinkelmjöl
2dl kesella
0,5 tsk salt
1 tsk bakpulver
1msk linfrön

Blanda ihop ingredienserna, dutta ut till 4 "bollar" på bakplåtspapper. In i ugnen i ca 10 min, 225 grader. Grädda i mitten. Klart.
Tog sammanlagt 12 minuter att baka dessa bröd, fantastiskt! Inget jäsande med andra ord ;-)

Smakade snarlikt scones! Jävligt gott och ENKELT!

Marri och TH har vart här nu på kvällen, kikade kontoret! Hehe.

Hejpåer!


Kommentarer
Postat av: Anna

Använder du hela linfrön?

2012-02-14 @ 12:02:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0