Tjejhäng och brödbak!
Grytan vart kanongod! Kokade quinoan i köttbuljong, fräste marinerad fläskfilé med purjolök i stekpannan. Hackade och tillsatte minimajs, paprika och soltorkade tomater. Sedan blandade jag i den kokta quinoan i grytan, hällde på en dutt grädde och massa paprikakrydda! Voila! Gott! :) som tillbehör en limedressing och tzatsiki.
Ingen bild - men DÄREMOT bakade vi jättegoda "frukostbullar" nu på kvällskvisten.
2 ägg
2 dl dinkelmjöl
2dl kesella
0,5 tsk salt
1 tsk bakpulver
1msk linfrön
Blanda ihop ingredienserna, dutta ut till 4 "bollar" på bakplåtspapper. In i ugnen i ca 10 min, 225 grader. Grädda i mitten. Klart.
Tog sammanlagt 12 minuter att baka dessa bröd, fantastiskt! Inget jäsande med andra ord ;-)
Smakade snarlikt scones! Jävligt gott och ENKELT!
Marri och TH har vart här nu på kvällen, kikade kontoret! Hehe.
Hejpåer!
Använder du hela linfrön?