blaha?

vad är rockfestival och Luleåkalas jämfört med en helg i Lansjärv?... Nä, men har haft en jättemysig helg med Ebba, pappa, maggi, camilla, agnes och adrian i lansjärv. Har varit på trerättersmiddag hos pappas grannar med pappa och maggi, sedan har vi druckit lite vin och öl med Cami och Adis :) pigorna har lekt på och allting har bara varit jättebra :) Skön nertaggning nu inför jobbveckan också vidare! Och dessutom avundar jag inte dom som varit på rockfestivalen fram för allt, ösregn och en jävla massa lera? Sofia sa då att det var den första och sista festivalen ;) hehe...
Just nu sysselsätter jag mig med att kika lite utlandsresor, tro det eller ej :) nu jävlar tar jag en whisky under armen och klappar mig själv på axeln samtidigt som jag kommer bestiga det där jävla flygplanet!!! okej, än blir det ju inte, men det blir nu snart förhoppningsvis, om allt går som jag vill :) en vecka bara, bara för att ta med mig pigan och få lite sand mellan tårna. Självlkart absolut inte längre än turkiet, spanien eller grekland, får absolut max ta 4 h att flyga, annars lär jag ju dö.
Dessutom så går mina planer hur fint som helst :) nu har jag bestämt mig för det mesta (tror jag)... så nu ska jag detta halvår bara träffa lite folk och få lite klarhet om allt :) sen tar jag en chansning och ger mig in i karriärslivet, kosta vad det kosta vill :)
Nu har ebba åkt till Matti, jag har haft henne i 4 veckor, och helt plötsligt ska jag inte ha henne på hela den här veckan... ganska skönt, faktiskt, nu under min första jobbvecka, att få gå och sova en timme efter jobbet också vidare :) men såååå himla tomt!!!! :( kommer sakna nu igen, tills man vänjer sig att ha varannan vecka igen, och snabbt kommer man in i de rutinerna :)
nu ska jag gå och ta en ciggarett med malteryd :)
hej hej

tillika...

hej hej hej. fredag kväll men det lyckas kännas som vilken kväll som helst.... haft en mys och slödag med Ebba :) till en början långtråkig dag till och med, men sedan blev de genast lite roligare :) Vi blev bjudna på middag hos cami, så jag ebba agnes cami och kikki käkade, gott som alltid :) sen kom adis, och vi vandrade vidare med kidsen till sjöpen-lekparken. försökte på oss några trix som att hänga knäveck också vidare, camilla var grymming! jag klantade...
kom fram till en massa bra grejer under middagen :) så nu ska mitt liv ta en drastisk vändning inom kort, eller ja, nog äre säkert 1 år kvar innan några större förändringar sker, men det betyder att jag har 1 år på mig för massa förberedelser och att försöka spara pengar så gott det går iaf :) sedan får jag lägga band runt om och bara ge mig fan på att fixa allt som komma skall :) berättar mer sedan, kommer bli skoj iaf.
Har pratat med Soffi för en stund sedan som befinner sig i stockholm på kanske och förmodligen sveriges största rockfestival... inte alls avis! killgänget är också där, och kan tänka mig att dom lever loppan :)
Imorrn blire lansjärv, camilla agnes och adis ska också dit, så vi försöker planera in nåt riktigt mys... fisketur eller båttur till stranden om vädret tillåter :) vindunken får väl slinka med den här gången också.... ;)
gonatt.

Hemmmmma!!!!

Är hemma i Gällivare nu! betar av min sista jäkla semestervecka :( huvva, har storångest att börja jobba på måndag och veta att det är typ 48 veckor kvar tills nästa semester... Men det är sjukt skönt att vara hemma i min lägenhet, kalla mig gammal eller så, men att få börja städa, tvätta kläder och planera veckans lunch- och middagsmeny, det är något jag saknat ;)
Ikväll blir det iaf andra bullar, onsdagspub och en liten reunion men tjejerna, och jag gillart! Även fast det känns jävligt surt att ta ett glas vin ikväll igen, faktiskt. Kan räkna på en hand hur många kvällar man inte har druckit ett glas vin.. Börjar bli rädd för mig själv, men å andra sidan så har det vart semester och jag har inte varit ensam om att fira in husvagnskvällar med ett glas vitt och en massa surr under lite tända ljus eller ute på någons husvagnsveranda :) Men nu finns det några backkilon att ta igen, men det lär väl falla naturligt när man börjar jobba, för därefter kommer motionen, och jag lagar sällan och aldrig onyttig mat när jag är hemma. Så äh, några kilon är borta efter en vecka eller två med mitt tempo och den grymma förbränning min kropp sitter på ;)
Nu sätta dotter in i duschen, sedan tvättstugan, en promp och efter de ringa och väcka malteryd (som för den delen var bland mina allra första gäster när jag anlände hem;)). Det är få förunnat att vara saknad av sina vänner när man varit borta ett gäng veckor :) love it.
Så syns vi väl på puben?

RSS 2.0