Snabbuppdate!!!

Midsommaren var ju topten för min del :) riktigt mysigt med långbord efter gatan på våran husvagnsgata, en massa roligt folk, unga som gamla, bekanta och  nya ansikten, lite vin här och lite öl där, även fast läget var lugnt som aldrig förr! När de andra festsjälarna tog sig an puben, gick jag in i husvagnen och la mig. Pigg och fräsch på lördag, som för den delen enbart bestod av mys mys och mys. Skeppet, tivoli, film på kvällen och en fruktansvärd allergisk chock av färskpastan som innehåller ägg. Satan. När man väl ska fuska och lyxa till de lite med pasta, så får man ta stryk för de sen. Rätt åt mig.

Jag ville för den delen inte åka tillbaka till gällivare när söndan väl kom. Ebba stannade kvar i pite med sin pappa, skönt för henne med semester. Jag har ännu 2 veckor kvar av jobb, men sen, då jäklarns tar jag mitt pick och pack och åker för att stanna, åtminstone 4 veckor :) skönt. Jag gillar pite ;)

Nu till helgen blir det firande på hemmaplan, kommer bli kanonkul! hela tjejgänget plus lite fler? längtar! ;) Cam Segis ska också me, och jag gillart ;) Kanske Giron över dan på lördag? vi får la se hur de hela artar sig. Jag hänger bara på mest känns de som :)

Nä, nu ska jag åka hem, råkade smälla av efter jobbet i 3 timmar ungefär, lyckad min natt kommer bli! Så tror jag tar mig an en nattlig prompa om nu hundarna ids följa me, de är inte säkert. Dom har bäddat för natt. Sen lär jag uggla framför tv:n, så om ni har tråkigt att göra, så kan ni mitt nummer förhoppningsvis. Ring mig, min kaffekokare är så duktig så den kan koka kaffe mitt i natten.

Hej

Svin

Jahaja, nu sitter man på rumpen igen, i sitt kök, efter en snabbvisit till stads för att handla hundmat, lite frukostfika, diverse måsten till husvagnen också vidare... MEN det är absolut den enda gången jag går utanför min dörr vill jag lova! Är det någon av er som haft Impetigo? även kallat svinkoppor??? helvette hur jag ser ut. Som att någon stänkt en skvätt syra i ansiktet på mig, inte okej. Och jag hade ingen aning om att förkylningsvirus som streptokocker eller stafylokocker kunde orsaka hudutslag som sprider sig i facet med en jävla fart! Därav skippade jag msmeet i helg, var häftigt taggad i början av veckan, tills första blemman dök upp. Så i fredags sällskapade jag Marri för lite film och gott. Hanna och Tessan dök också upp, så vi var bara hemma hos mig till sena natten för skvaller och film. På morgonen klockan 06.40 hoppade jag och Marri på tåget till luleå för att där få skjuts vidare till Piteå och husvagnslivet för en natt. Tänket jag skulle komma ifrån all mänsklig konakt i och med det, men ack så fel jag hade, vi hade husvagnsmingel i min kärra med lite folk och fä, och blemman fick visa upp sig som den eländiga jävel den är. Hann med lite klädshopping, handlade dock mest åt Ebbisen och en bikini till mig själv. Var förjävligt väder, så man har knappt kunnat gå utanför vagnen utan att bli genomdränkt.

Idag då, inget jobb p.g.a smittorisken, kände att jag kanske borde uppsöka en läkare innan jag utsätter mina kollegor för något dumt. Men ska till doktorn först imorrn på morgonen och tvinga dem skriva ut penicillin åt mig!! Måste bli kvitt den här skiten omg. Känner ett gäng med folk som suttit på samma sjuka, och det är tydligen inte så lätt att bli av med den. Gaaahhh... jag bli galen! det här är ju kosmetiskt absolut kaos.
Nåväl, jag och Ebbisen har myst på framför tv:n istället hela dagen. Jag har städat och pulat på. Tvättar alla textiler så att det ska vara genomrent hemma. Strax ska jag klippa Lava som fick sig ett bad igår.

Njae, vad ska man säga. Bitar av livet suger just nu, medans andra bitar är rätt bra och vissa få bitar riktigt bra.

Hej


Bejbi

Jaha! Tillgång till dator återigen, då passar vi på då... eftersom man har så väldigt lite att göra annars ;) not.

Igår tog jag tag i vissa saker som rör mitt hem. Jag for på Jysk och köpte en nödvändig golvmatta som jag kan lägga under matbordet eftersom jag har en stor svart lurvig sak som älskar att sova under bordet, vilket betyder att det blir stora gråa fläckar som inte går att skura bort efter henne... hon typ "nöter" golvet... så en svart matta för en billig peng, check! Sedan lite kabellister på Coop Bygg, mindre roliga saker att handla, men ett ont måste. Så taklampan i köket är uppsatt! tack vare lite händig mans hjälp :) Sedan hade jag såklart min veckovisa städ- och tvättdag, som numera börjat förflyttas från söndagar till måndagar, och de går lika bra! även fast mina rubbningar på ett spikat schema, inte brukar göra mig gott, speciellt den psykiska hälsan brukar lätt komma i kläm. Nu har jag bara min tv som ska upp på väggen och tre tavlor som ska upp i Ebbas rum. Betong-jävla-väggar! Att det ska vara sånt bök! Och toaletten, där är det då inte ens någon idé att tänka på att sätta upp mina hyllor, för då måste man ringa till någon byggfirma (de nya reglerna) som kommer och limmar upp sakerna... Det lär ju aldrig hända, det är just det där med att ta tummen ur arslet, min svaga sida!

Nåväl, efter jag varit och handlat, städat, tvättat så kom Kikki på besök, jag hade nästan glömt bort hur människan ens såg ut, hon har ju varit på vift ett gäng många veckor nu. Vi tog oss en välkänd kopp och sedan ut till skogs med Lava för en runda för motion. Något positivt med dessa grå-dassiga dagar, det är sjukt myys att gå i skogen när det är lite ruggigt i luften ;) Vi konstaterade snabbt att björnen som blev påkörd efter sikträskvägen förmodligen var skjuten, eftersom det stod i tidningen att polisen skickat ut licensierade jägare... jaa, check!

Idag ska jag fortsätta att pula, kanske får jag upp tavlorna i Ebbisens rum till att börja med! Jockes verktygslåda står så fint i mitt kök som en liten möbel, så de är lika bra att hugga tag i både han och borrmaskinen innan han tar tillbaka den till näset!

Btw så har Ebba fått åka på en överraskningsresa igår (måndag) med Carina och Lisa (faffas "fru" och lilla faster). Varken Lisa eller Ebba har vetat vart dom ska få åka, men att något roligt kommer att hända. Åh vad dom ska ha varit förväntansfulla kan jag gissa! Jag ringde Carina på morgonen och hörde hur det gick när dom satt i bilen, och då hade hon knäckt suprisen! Dom skulle på CIRKUS i Boden på kvällen, men först och främst tillbringa hela dagen på Bodens Äventyrsbad! =) Jag tackar och bockar att Carina tog med lillfisen, eftersom det var Samverkansdag på dagis dessutom (stängt)!

Nu ska jag försöka sätta upp lite blandade bilder. Har inga egna bilder på den här datorn, så det får bli lite varse från Facebooken =)


Lite Lansjärvshålligång aka förfest ;)


Å lite efterfest...


Lite förberedelse för onsdagspub med bästisen <3


Ebba- och sommarlängtan <3



Semester om exakt 3 veckor och 5 daaar! eller nåt sånt...

Imorgon blir det Nex och middag med jobbet, trevlans!

Hej


Hej där!

Lever just nu datorlös, folk undrar hur jag klarar mig, och det undrar jag själv också... Men det går hyffsat bra ;) man blir lite rikare på kuppen till och  med, inga internetsidor med fullt av snygga kläder som kan locka en... och sen har jag ju dator på jobbet för brådskande ärenden iofs :) Dator är på väg, ska bara ta tummen ur arslet och beställa en :) men jag försöker dra ut på de så länge som möjligt... har waaaay för många utgifter just nu!

Så, förra helgen var absolut klockren! vart väl som vi tänkt oss, fest 24/7, ingen sömn, lite mat, fyrhjulingskörning plus kvaddning, grillning, sjukamp, skratt... aah, fullt med bilder på FB ;)
Men man har ju verkligen fått kämpa sig igenom heeela veckan efter förra helgen, har varit mer död än levandes.. så det tär på en att hålla igång en hel helg, från morgon till kväll helt utan sömn i princip. Även fast jag förmodligen var den som samlade på mig flest sovtimmar av hela gänget? En stor eloge till Tommy och Davve W som höll låda hela helgen. Jag höll visserligen på att gå upp i linningen och rent utsagt spöa dom på nätterna när man ville sova, men på dagarna var dom top ten att ha fest! :)
Den här helgen har jag bara spenderat hemma, med min fina tös, hundarna och Melina och Emilia som har övernattat hos Ebba. Så full rulle med barnfest och hålla ordning på allt! Även fast dom är så pass stora att dom klarar sig nästan helt själv :) Camilla och Agnes har också tagit del av hela lördan, vi har varit på stan och fikat tillsammans, suttit vid tåget och lagat både lunch och middag ihop. Resterande av gänget har varit på helt andra upptåg, Kikki på annan ort och de andra tjejerna har nog festat så taket på nex har lyfts! Är inte ett dugg avis, att vara med kidsen var något heelt mycket bättre, och i min smak :)
Nästa helg däremot, måste man väl "offra" sig och sätta på skinnjacka och rosa läppstift, för då äre ju MS Meet för guds skull! den kan man ju bara inte banga på! Då kommer även Kikks hem, så vi lär ju slå ihop våra kloka :)
För att tala om något heeelt annat, så har ju min lillasyster tagit grundalbal och gått ut nian nu! herreguuud! hon och hennes partner var absolut stiligast på hela grundalen tycker jag :) enkelt och dödligt snyggt! så grattis till henne, bra betyg dessutom. Någon som har lyckats i släkten ;)
Nu ska jag slänga mig på soffan med Marri och Th och ladda för middag på Thai med damerna :) gott som fan, har längtat efter thaimat alldeles för länge nu!
Puss och hej

RSS 2.0