Sjuk tjej

oj! märkte att de på förra inlägget stod 22 oktober? förmodligen skulle de vara 22 november, hehe...
Så vad görs och händer... är hemma med en sjuk tjej, igen! hann vara på jobbet i 2 timmar tills dagis ringde och bad mig hämta en kritvit donna med huvudvärk. Vi hann bara komma hem och hon skrek och sa att det exploderade i huvudet! jag hann skrapa fram lite alvedon men hann aldrig sätta det i munnen på henne så hade hon spytt ner hela soffan och golvet, lillan! Satte henne i duschen och sköljde bort all spya och sedan typ "small" hon bara av i famnen på mig =/ som en avtuppning, snarlikt en svimning, fast hon somnade bara av ren utmattning. Magsjuka tänkte jag, och pustade ändå ut och sa till vårdcentralen att vi knappast behövde komma dit när dom ringde. Men efter att hon sovit i 4 timmar, fortsatte huvudvärken fast hon inte ens mådde dåligt. Så nu idag ska vi ändå till läkaren med misstanke om ett migränanfall eller något annat som spökar. Hon brukar ha huvudvärk lite till och från, klagar ibland på kvällar, ofta flera gånger i veckan om att hon har lite huvudvärk, inget allvarligt, nästan så man bara har förbigått det hela och tänkt att det beror på att hon är trött eller har druckit för lite. Men nu börjar klockorna ringa trots allt. Kanske hon lider av barnmigrän. Var hur som haver ingen rolig upplevelse, magsjuka, förkylning, ja vad som helst, men enbart huvudvärk för ett barn, det väcker en oro inom en. För det är inte "normalt" med huvudvärk utan andra symtom...
På tal om annat, så hade vi en kanonhelg förra helgen. Lördagen var 12 poäng :) och vilka bläckor vi ådrog oss! haha! Bastu hos kikks på dan, sedan julbord på nex, därifrån vidare till förfest innan en tripp på Olles. På söndag kände man givetvis att man levde efter två dagar (fredagen bestod av glögg och spel här hos mig). Men det var det värt!
Nu till helgen blir det matbrödsbakning, lite umgänge med Soffi och bara piano med pigan :) Hoppas på att hon ska få vara frisk resten av veckan nu, så man kan göra någe roligt till helgen. Nalkades badhuset med Vicky och Carro för donnan, det vill hon ju inte missa!
Nästa helg så hade jag vela åka bort, julhandla de sista, men man får la se om man har råd med en tripp till luleå. Beror på om jag får mina försäkringskassepengar =/ ringde dit btw, och jag hade gjort en inkomständring, vilket betyder att det kan ta upp till 60 dagar!!! innan jag får mina pengar... alla får ju en inkomstförändring minst 1 gång per år, med tanke på att man får löneförhöjning 1 gång per år. Det borde väl FK ha lite överseende med??? måttligt jobbigt... Och sedan är det julvecka och jag har Ebba hela julveckan! LYX! Fast hon åker ju till Matti såklart på julaftonseftermiddan, men sen är hon min igen, hela helgen och de :)
Nyårsplanerna går på räls, vi har tre alternativ och sen är det bara lite semester från jobbet, hundvakt också vidare som spelar in vart och hur nyårsafton kommer att utspela sig. Vi hoppas såklart på Finland, vore ju guld! :) Kommer iaf bli himla mysigt med helt rätt sällskap!
Nu så ska jag rensa upp lite här hemma :) Ebba har fått ett gäng med presenter igår utav mommo som varit i thailand. Plus hennes adventskalender som är en julklapp varje dag ända till julafton.
Sen invänta läkartiden, rensning av min balkong på allt skräp... försöker blanda lite nytta med att bara vara hemma, annars blir man verkligen tokig! börjar vänja mig... hade en ganska viktig utbildning idag på jobbet egentligen, som jag verkligen hade velat gå! men det kommer fler tillfällen :) känns som att jag har framtiden i trygga händer, det hoppas jag på iaf!
Hej!

RSS 2.0