Fredag!!! =)

Detta har nog varit den längsta veckan på väldigt länge! Har haft alldeles för fullt upp för att hjärnan ska ha hängt med i samma tempo som allt jag ska lära mig och bör kunna till nästa vecka =) men efter man fått smälta allting i lagom takt, så tror jag att det här inte ska vara några problem. Jag pratar såklart om mitt nya jobb! Sitter stationerad i LKAB på Inköp, och det är jättetrevliga människor som jobbar där. Jag har en urgullig handledare som även är min kollega på NEAB. Hon har kämpat med att sätta in mig i mitt arbete, och tro det eller ej, men det går framåt!!! Nästa vecka får jag förhoppningsvis mitt egna kontor och alla annan nödvändig arbetsutrustning för att kunna ta i från tårna och verkligen arbeta på egen hand. Spännande!!
Förutom att köra massa utbildningar och jobba, så har jag enbart ätit och sovit denna vecka. Mer än så har jag inte hunnit med, och det enda umgänge fram tills idag, har varit en snabbvisit hos Camilla och Adrian. Men kära vänner, ikväll har jag träffat alla hjärtor på en och samma gång. Marri, Kikki och Camilla har varit här på middag, och ojojoj vad gott det blev! Gjorde en favorit i repris och lagade Bangkok Chicken, rekommenderas än en gång varmt! Sjukt gott. Efter middagen så drog jag och jocke ner till Kikki och Markus för att smaka på hennes smörgåstårta. Hann planera in för morgondagens skotertur. Ska bli skönt att få komma ut, med förhoppning om att vädret blir strålande.
Efter skotertur så får det bli middag hos David! Vilket lyx :) jag har höga förväntningar på maten kan jag säga! hehe, slaktarn själv som kock!
Äntligen en dos socialande, och det behövs kan jag säga! Och dessutom ska Malin och Janne dit, så hinner jag träffa Malin också denna helg, då är den komplett =)
Har dock inte hunnit träffa Hanna ännu, detta p.g.a mitt osocialande och sedan går det ju inte att få tag på människan som inte har någon mobil. Men det hinns =)
Nu så ska jag slänga mina mat-osande kläder i tvätten, skrubba bort matfettet från ansiktet och sedan hoppa i en skön säng och vakna pigg imorrn för helgfrulle, ett solarium(!) och skotertur. Fint!
Hej!

Tjena!

Åhej fredagkväll! Som spenderats hittills med Rasmus på luffen och risotto till middag. Tjejmiddag på två, jag och Ebba :) Hon bestämde maträtt och jag lagade... Var gott. Min tjej är så lättsam, så allting blir så bra vad vi än ska göra! :D
Jooo just ja, fick jobbet som jag var på intervju till i torsdags! :) Det var ett glädjebesked må ni tro. Efter intervjun hade jag känslan av att jag verkligen ville ha jobbet! Det är ju så, när man får reda på vad det egentligen är för jobb, då växer suget liksom. Det verkar vara något som passar mig som fisket i vattnet. Som administratörskonsult åt LKAB, men hopp om utveckling och massa masssa utbildning :) Ett flexibelt arbete där kunden såklart är i fokus, och där ens arbete är av betydelse :) Ska vara stationerad på Inköp i LKAB! Mer information landar nog på måndag, när jag ska skriva anställningsavtal och få en gnutta utbildning.
Den här helgen ska jag tillbringa med ett utbildningsprogram inom Excel 2007. Behöver verkligen fräscha upp mitt minne inom programmet. Sist jag jobbade med det, var ungefär för 5 (!) år sedan!!! Men det ska nog gå bra och på onsdag nästa vecka så är det bara att köra på!
Måste säga att jag verkligen är lyckobringad just nu, med ett jobb såhär fort, och dessutom inom det jag vill jobba med! :) Så himla kul. Jag har ännu inte smält det. Och jag vart överlycklig när hon ringde i eftermiddags och sa att jag får jobbet! Vilken bra start på helgen :)
Annars har denna fredag bara åkt iväg av farten. Började dagen med en morgonpromenad med Lava. Sedan for vi på stan en sväng och hämtade hem en sallad. Skjutsade Jocke och Kalle till Aitik och sedan skjutsade jag Ebba till Lisa. For på stan med Kikki, sedan hämtade jag Ebba och därefter har våran kväll bara tillbringats som ovanstående, på bästa sätt med middag och film.
Imorgon har jag inte heller planerat något alls förutom middagen hos Malin och Janne :) Ska bli klockrent! Annars får vi försöka vara kreativa imorrn och flänga lite. Ebba och Lisa har gjort upp en deal om att Lisa ska övernatta här hos oss imorrn, så får la se om det blir av :)
Neej, nu så ska jag slå på kanal 1 och titta film. Puss och hejs.

Färskt!

Går ut starkt med min GI!
Lunch idag: hemmagjorda älgfärsbiffar (som vi slängde ihop imorse:)), smörstekta färska chamipinjoner med en skvätt pressad vitlök och samba oelek + en halv tallrik wokade grönsaker och massa sting.
Till middag är vi bjuden till mamma på köttsoppa, Ebbas "fabborit", för mig betyder det kokt kött, buljong och morötter.
Hejja hejja....

Soffi har just vart här, hon har det inte lätt den tösen :) prinsessan som pekar!
Nu är jag billös, så kl halv fem kommer mommo och skjutsar oss på fotbollsträningen och sedan ska vi tillbringa eftermiddagen där och slutligen hos Patrik som fyller år! Dock ingen tårta för mig.
Nu ska vi slå på en Astrid Lindgren-rulle jag och Ebba <3
Taggar en del för arbetsintervjun imorrn, nervööööst. Tror verkligen att detta jobb är något för mig! Men det lär vi se efter morgondagen. Då uppdaterar jag om vad, hur och när!
Hejhej :)

Du har det inte lätt?

Kära tisdag, vilken bra dag det har varit... verkligen! Inlåst i sitt eget hem, mer eller mindre =/ Is-jävla-kallt ute, så att köra bil finns liksom inte på kartan. För det första så förstör man bilen och för det andra är det h-vetes jobbigt att hämta bilen ur garaget och sedan föra den dit igen. I vanliga fall för jag bara bilen på kvällen inför natten till garaget, men nu är det ju varje jävla gång man ska parkera den. Så valet att ta en innedag var liksom det enda alternativet. Som tur var så ringde mamma och bjöd på middag till mig och Ebba, hon kom även och hämtade oss och skjutsade sedan hem oss. Hade ställt motorvärmaren på 09.00, så det fanns ju ingen chans att bilen hade startat hur som helst. Vart potatispalt, och i nuläget är min mage uppsvälld till månen och ett varv runt typ. Jobbigt läge, och känner mig så osexig som går att känna sig. Det påminner även mig om att jag fan bara förfaller! Imorrn blir det ett nytt liv, visst, den har jag hört förr, men imorrn blir det verkligen ett nytt liv! Man behöver fan inte vräka i sig onödigt mycket kolhydrater, man klarar sig galant utan helt och hållet. Så får väl köra en 2-veckors mardrömsdiet då, f-u-c-k! Men måste få ett snabbt resultat, för annars hittas inte motivationen. Så nu kör vi! Har som inte heller blivit någon träning what so ever denna vecka, det har sina orsaker med tanke på att man är billös och har Ebba, Jocke jobbar, så istället för att tvinga Ebba med på gymmet, så får jag offra mitt hälsoliv och istället dra ner på maten (som smakar alldeles för bra, så att det inte liksom finns något stopp). Så får vi ta nya tag nästa vecka istället :) Spinningen på torsdag ska jag köra på iaf, men det blir nog det enda denna vecka. Hundarna vägrar vara ute p.g.a kylan, så en hundpromenad är bara att stryka. Till och  med Lava springer ut och gör sina måsten, men sedan hoppar hon på tre ben tillbaka till dörren. Astrid håller inne kisset och går ut en gång per dag typ. Kul.
Idag har jag varit sjukt trött. Hängig, matt och tråkig. Har inte haft någon energi alls, huh? Jag storstädade iaf :) dammtorkat, tagit golven, skurat mattan, tagit hela trappen och hallen på nedervåningen. Starkt gjort.
Vart bjuden på helgmiddag hos Malin och Janne på lördag! Grejt! Då ska vi planera för påsken också, börjar juh bli dags, bara 2 månader kvar nu!
Hej.

Sicket flyt!

Äntligen Ebba-vecka, allting är som det bör vara med andra ord :)
Helgen som gått har varit en blandning av full fart och lugn och ro. På fredag så for jag och Jocke och körde lite skoter. Åkte till Sikträsk och kokade en panna kaffe, och sedan tillbaka hem igen... Alldeles för kallt ute för att kunna njuta fullt ut av "värmen". Sedan var vi nog bara hemma hela kvällen tror jag? På lördag så taggades det för par-middag på Olles med Cam, Adis, Kikks och Mackan. Var riktigt gott! Camilla lyckades lura med mig på att dricka ett glas vin med henne och Kikki. Så från Olles for vi alla till Camilla och Adis, drack ett glas vin (eller två) och sedan vidare till Marri på fest. Var ju fullt med folk, och det som skulle vara "ett glas vin" blev genast 3-4 stycken. Därifrån for vi på Nex vart det inte var många människor att hurra för! Stendött. Vi tog ett bord och surrade bort hela kvällen, faktiskt trevligt. Fast även om det inte är några större utsvävningar, ångrar man sig alltid så fort man satt en fot innanför GHL. Alex och Jocke kom och hämtade mig innan stängning. Hela söndagen låg jag i sängen, tog det fruktansvärt piano och det kändes som att jag var döende i typ feber och frossa. Tvingade upp mig och klädde på mig, käkade middag på Nex med Jocke och Ingemar. Pigan kom och kvällen vart genast räddad <3
Idag har jag och mina två hjärtan varit och ätit Alla hjärtans dag-lunch på Alla Tiders. Sedan hade jag ett möte på Arbetsförmedlingen och jag vart kvitt alla Informationsmöten också vidare ;) Mycket bra handläggare där! Därifrån for jag till Soffi vart jag även blev kvar hela dagen, då hon bjöd på lax-middag! Hann även träffa Nicke och Empisen, som jag gillar den lilla tösen <3 Och sedan hände något häftigt! kl fem på eftermiddagen får jag ett telefonsamtal från ett företag jag aldrig hört talas om! Hon vill att jag kommer på arbetsintervju angående ett administrationsjobb med start på måndag nästa vecka! Mer än så törs jag inte säga i dagsläget... Luskade i alla fall reda på att företaget är en bra arbetsgivare, och att jag förmodligen skulle få en påse extra utbildning via dem! Inte tokigt att öka på merit-förrådet alls! =)
Nu sussar min donna på soffan, hon råkade somna här och nu vet jag inte hur jag ska orka böka upp henne i hennes loftsäng... hon får nog sova med mig, vilken osis jag har ;) de bästaste...
Nu äre dags för en dusch för fröken, absolut säkert. Upp tidigt imorrn och köra tösa till dagis. Sen ska jag försöka fräscha upp mig själv lite, noppra ögonbryn också vidare... nu kan man ju inte skylla på att man inte har tid iaf!
PUSS

Sooooool =)

Idag är det vilodag :) Känns bra! Men alldeles strax blir det en hundpromenad i alla fall, finväder!
Igår så hade vi lite tjejträff här, var roligt och nyttigt och som vi har surrat! :) Är så roligt att umgås med sådana som man träffar så sällan, det blir helt andra samtalsämnen, andra synsätt, andra nivåer och det känns så roligt att vara i en annan värld, bara för en kväll. Vi löste nog det mesta, allt från alla psykiska problem till inredning, hus-bygge, räkningar och gemensam ekonomi. Längtar faktiskt verkigen tills den dagen när man får dom bekymren, gemensam ekonomi, enorma elräkningar, inköp av spadar och krattor också vidare, hehe. Så småningom kanske man är där i livet, det smäller bara till! Jag vill definitivt ha ett eget hus, inte just nu, men snart =) Man har nog det jävligt bra som bor i hyresrätt, går något sönder, ett samtal bort så kommer vaktmästarn, och det kostar inte ett öre. Det är sånt som blir annorlunda när man köper hus bland annat. Shit, om en kyl/frys går sönder, då är det bara att avboka Asienresan till exempel för att man måste kunna köpa nytt. Eller än värre, en fuktskada till exempel. Och vad lång tid det ska ta att bygga upp något slags buffert-konto, huskonto, där det blir en liten repfond. Ajaa, än är det inte brottomt med hus, men det är ju ett slags mål =)
Undra vad man ska göra till helgen från det ena till det tredje. Känner mig inte alls för att ta-i på något sätt, vill hellre bara hyra ett gäng filmer och ligge på rygg ;) På lördag ska vi boka bord för 6 personer i alla fall och gå på pardejt. Middag, lite mys och surr. På fredag står planerna öppna, blir mest troligt för mig en hemmakväll i soffan. Sedan kan man ju bara hoppas på finväder, så man tar sig ut under helgen! En skotertur eller liknande.
Förresten så fyller min pappa år idag! 55 barre =) Så ska dit på köttsoppemiddag och lite tårta. Gött! Det man förbränner passar man på att fylla på igen, onödigt att tappa massa govikt.... Nej, seriöst så ska jag bli riktigt seriös snart. Sommar och bikini som står i framtidsplanen, eller...?
Strax kommer min promenadpolare iform av kikki, så en kopp java och sedan på med skavsårsplåster! tjing

Skoskav och ond aning

Veckan har ju börjat i kanonfart! Idag klev jag upp, gick ut med hundarna, sen kom kikki och camilla för att sen dra vidare på gympass. Körde massa ben och mage (totalt slut). Efter ett gympass vidare på en promenad till malmberget, och jag drog på mig ena jävla skoskav från mina nya skor! :( Sen åkte jag på stan en sväng, vidare och hämtade upp prinsessan, hem och laga middag, vidare till Victoria och fira henne... puh! Massa gott fika! ;) Förde Ebba till Matti och avslutade sedan kvällen hos kikki och markus för hemmabakade chokladbollar (givetvis GI-bollar ala Kikki) och sedan handling på Coop, och sen hem. Nu sitter jag i handduken, har just duschat, tittar lite Criminal minds (LOVE). Vill gå och sova, men grubblar alldeles för mycket just nu, har en dålig känsla, och det är inte bra. Men det gnager inom mig hur som helst. Väntar istället tills ögonlocken är tunga som bly, så jag inte kan använda hjärnan allt för mycket när man väl går till sängs.................
Imorrn ska jag också upp tidigt! Ska ut på en morgonpromp med mina trogna tjejer, och sedan kommer väl duon så vi sammanslår oss till en trio och drar vidare på gymmet igen. Jag gillar rutiner, har jag nämnt det förr ? ;) så i princip samma procedur imorrn, förutom födelsedagskalaset! Och imorrn om det blir som planerat, har vi tjejdejt på fyra här på kvällen! :) :) I hope so!
Nu är reklamen slut, dags att kika in smartass:en i criminal... Puss o gonatt

Ny vecka välkommen!

Passar på att lägga upp ett inlägg medans Marri och Soffi kokar ihop en fläskfilégryta... jag gör inget handtag alls, tar det mest lugnt med tre hundar som ligger och sover vid mina fötter... :)

Vi surrar lite skitsnack, som vanligt. Vilka människor det finns i detta samhälle (vi är säkert också såna människor enligt många) men snälla nån vad gör vissa egentligen? Riktigt pinsamma... skitsnack är skitsnack. hehe! vissa människor har man ju bara snea ögon åt, det hjälps inte. Kanske har det bakgrund ibland, ibland inte ens det. Nog om det i alla fall :)

Tanken var att åka till l-järv idag snabbt och lämna lite av Ebbas gamla möbler. Men snöröken gjorde så vi vände vid första rondell och åkte till Rallarosen och slängde in det i Soffis förråd. Pimpla kaffe och åt chokladpraliner. Vidare till Marris place och nu är dom duktiga, jag njuter av lukten till middagen och väntar på att få sätta det i magen :)

Imorrn fyller min lillasyster hela 17 år. Det blir ju bra, massa tårta som ska pressas! gillart! hoppas bara jag kommer på nån bra present... för har inte handlat nåt ännu ;) Det betyder att jag hämtar Ebbisen imorrn och har henne någon timme, jippi! 

Hej hej

Fixa och trixa

Äntligen har jag handlat, monterat, sytt och fått allt på plats! Ebbas rum är helt färdigt. Och riktigt fint blev det, med massa färger och mönster, som ger lite liv i rummet. Hon älskar sin loftsäng :) Har fått ihop en myshörna tack vare två fotpallar med två snygga mönstrade kuddar på, lite prydnadskuddar och en filt. Hennes skrivbordshörna är kanon, med alla nya förvaringsboxar har vi fått ordning och reda för pennor, teckningar, målarblock, pysselsaker, spel också vidare... Är totalt nöjd.
Idag har jag sytt en kappa. Man tycker det låter ganska lätt, men lovar, det är fan svårt! Den måste ju bli spikrak! Och ni vet ju att på Ikea klipper alla sitt tyg själv, man väger det och får ett pris. Så alla klipper ju lite hur dom vill, så att få ett rakt tyg från grund och botten, var inte det lättaste. Det var jätteskevt! Men men, det löser sig, även om det tar 3 timmar ungefär ;) Tyget var i massa olika färger, orange, blått, grönt, gult, rosa, stora olika blommor. Gjorde sitt kan jag lova!
Nu klagar jag dock över benvärk, ont i magen av hunger och tankspridd utav fan.
Jag har haft all tid i världen att göra klart rummet, Ebba har stuckit till sin kompis Wilma vid lunchtid, så har kunnat dona på utan avbrott. Marri har varit och hållt mig sällskap och hört mig pusta och svära.
Annars så fanns det ju givetvis massa fina grejer på Ikea, men slängde aldrig mina ögon på sådant som jag vill ha hem... Nää, hela dagen var verkligen tillägnad Ebbas rum, bara hennes rum! Så alla pengar gick till sitt rätta.
Vi hann in en sväng på Candyworld och köpte karra, åt middag på Vippabacken på vägen hem, var riktigt mys att komma hemifrån bara vi tre :) Behövs ibland, även fast tempot är 120 blås och man vill bara göra bort allt fort, så man kommer hem. hehe.
Nu är kycklingpajen i ugnen, vi väntar en middagsgäst och sedan ska solsidan stå för underhållning. Kör Ebba till matti ikväll, och sen lovar jag att jag kommer somna raklång till en rulle.
Nästa vecka är tillägnad träning, träning och träning. Sen ska jag träffa Linda och Camilla, vi har mycket att uppdatera varandra kan jag ge mig tusan på. Ska bli så roligt! :D
PUSS och HEJ

IKEA! :)

Fredag (fast nu är klockan efter 12, så egentligen lördag) var förr veckans bästa dag :) men inte nu längre... nu har jag fredag heeela veckan! hehe. Idag har jag faktiskt gjort mycket, även fast det just nu känns som att jag mest bara suttit på häcken? För det första drog jag en försovning på morgonen, skulle ta mig upp till halv 9, vaknade kvart över 10. Totalt död. Blev ingen träning med Kikks, men å andra sidan så hade hon också valt att ta en vilodag, puh.. tuur! Då har jag bättre samvete! Åt frukost, drog ut på stan och leksaksaffären där Ebba fick använda sina födelsedagspengar och köpte sig ett spel och lite hårtattueringar och slingor. Sedan for vi och lunchade på Sibylla och därifrån till badet. Tror ni lilltjejen har spexat med sin Billabong-bikini (med riktiga såna här kupor) i färgen svart! Hon växte ungefär 2 meter när hon stegade ut i bassängen! den tackar vi Kikki för! ;) Sen åkte vi hem och tog det piano i ungefär 2 timmar. Satte hårtattueringarna på Ebbsan, fikade lite mellis och sedan såg vi Bambi för ungefär femte gången. Sedan bjöd Ebba oss på Thai, Victoria och mamma (mommo) följde också med. Det var trevligt!
Därifrån till pappa (moffa) och maggi för att hämta cash av pappa, drack kaffe, fikade lite och hann med en Finns i sjön. Sedan åkte vi äntligen hem, slängde på oss varma kläder, satte Ebba på bobben och tog en kvällspromenad runt mellanområdet :) Så visst har jag vart i farten, om jag väl tänker efter!
Nu borde jag egentligen krypa ner bredvid mina kollegor i sängen! Ska upp om 6 timmar då vi dammar till IKEA. Ååhh vad jag ska handla fint till Ebbas rum. Har en plan! Har dock en fetare plan än vad börsen är, tyvärr =/ Men tror att jag kan få ihop massa mysiga grejer i budgetklass, det är ju IKEA trots allt :) Först var det bara sängen, men nu slänger jag ut: säng, hylla och den stora dockvaggan. In ska en ny säng, en liten "soffhörna", en ny förvaringshylla med fack och en tv. Hmm... Rummet är inte stort, men jag ska fixa det här! Utan att det ser för trångt ut... Önska mig lycka till! :) Byter ut hennes färger, det får nu bli vitt svar och massa orange som huvudkod. Sedan kommer givetvis fler färger in i kuddar, textiler, sängkläder också vidare... :) Kommer bli så kuul, och jag längtar tills allt är färdigt! Malteryd kommer och hjälper mig på söndag att slänga ut det "gamla", som egentligen inte är gammalt, förutom hennes nuvarande säng som är från riktiga 1800-talet, dock ommålad. Den för jag tillbaka till Lansjärv, får jag ett till knodd någon gång, ska den definitivt användas flitigt! :) superfin! Älskar riktigt gamla saker, bara man fräschar till dem lite och lägger in lite modernt... klockers! Ja, dockvaggan är också från 1800-talet, är egentligen ingen dockvagga, utan en riktig vagga givetvis :)
Nä nu vart det för mycket snack. Men orkar inte börja korta av och sudda sista onödiga rappakaljan. då måste man justera hela texten. Nu ska jag gå och sova!
Puss och kram!

dra mig baklänges...

Slut punkt nu. Verkligen. För det första så kunde jag inte somna igår kväll. Så har somnat vid 2 i natt någon gång. Klivit upp klockan 8 och sedan har det varit full jävla rulle konstant! Lämnat av pigan på dagis, åkte till kikki och for sedan på gymmet. Därifrån och lunchade. Sen ut i sandviken med hundarna. Hämta hem ebba från dagis. Somnade sittandes i fåtöljen hemma och blåste på i en timme. Har ännu inte återhämtat mig! Klev upp, åt middag, skjutsade ebba till Lisa. Nu sitter jag i soffan och varken vill eller tänker göra något alls. Svarar förmodligen inte ens i telefonen om någon får för sig att ringa. Lämna mig ifred, tack! ;)
Så ikväll vill jag verkligen bara sappa mellan kanalerna, kolla CSI och Criminal minds. Dricka kaffe i mängder och slösurfa på datorn. Imorrn på morgonen ska vi försöka få ihop någon aktivitet :) Ebba är ju inte på dagis, men antar att vi kanske ändå åker ner till Kikki och därifrån på gymmet. Förhoppnings så följer ankiplanki och cam med, så kan tjejerna träna på maskinerna medans. Det brukar ju inte vara så mycket folk jättetidigt på morgonen, så hoppas att tjejorna inte stör dess mer ;) Sedan ska vi göra badhuset, det är spikat så det sjunger om det. Och jag tror vi sedan kör på en middag på kanske thai eller så. Vill verkligen ha dagarna planerade nu, annars blir jag slö, och det gillar jag inte :)
HEJ!

Tv-kväll :)

Nu är jag en aktiv bloggare! men varnar mina läsare att det kan vända ;) Men så länge jag har sån här god tid på mig om dagarna, lär det bli en till två inlägg per dag. Man blir ju less att bara sitta på fejjan, läsa andras bloggar och slänga in blickar på shoppingsidor, som man ändå inte kan klicka  hem! Den här veckan lär jag tillbringa mycket tid framför datorn efter klockan åtta på kvällarna. Då sitter jag hemma, förmodligen helt själv, men Ebba sovandes i rummet bredvid. Tur man har datorn säger jag! Nu tittar jag ju faktiskt Irene Huss, har ätit ett kvällsmål med lite av min laxgratäng (som var än godare nu när man värmde den efteråt).
Ebba var jätteduktig på fotbollsträningen idag. Visst, hon är lite försiktig, håller sig gärna i bakgrunden, men nu är hon i alla fall med och testar på alla övningar! Hon är inte en tuffing, tvärtom :) Men hoppas verkligen att hon får mer skinn på näsan.
Har faktiskt köpt två nya skor idag! Rea! Och ena paret köpte jocke åt mig :) Så själv betalade jag 270 kronor för ett par gympapjucks, 70% rea! Jocke köpte ett par nya vandringskängor åt mig :) Det var snällt!
Snart helg och IKEA! Ska bli underbart att äntligen få göra om pigans rum! Tänkte tapetsera också, men gråa tapeter får duga. Dom är ju ganska neutrala i alla fall, även fast grått enligt mig är förbjudet i ett barnrum såklart. Men men, orkar inte lägga pengar på hyresrätter längre. Gjort det alldeles för ofta. Tacka vet jag tavlor och gardiner, fina sängkläder och massa kuddar, då blir det liv i rummet!
Nu är reklampausen slut. Tjing!

Blöt om fötterna!

Drygt en timmes promenad avklarad. Riktigt skönt och snabbt tempo. Måste dock börja ta med mig ryggsäck till Astrid. Hon har fått svamp i trampdynorna, så hon har lite ont i tassorna :(
Stannade sedan på frulle hos kikks, hennes hemmabakade GI-bröd och kaffe. Gött!
Igår då, jag gjorde inte många knop ska jag säga! Gick på två promenader, det var väl det då? Ebba åkte till Lisa på eftermiddan och då passade jag på att fara och handla med mamma på Coop. Sedan provade jag och Ebba hennes nya (begagnade) längdskidor på kvällen :) Sedan var det bara mys framför tv:n och sängdags.
Idag känner jag mig betydligt hurtigare än så! Ska smälla ihop en laxgratäng här snart, det tar ju sin tid, så lär få börja här om en timme eller så! Sen ska Ebba på fotbollen klockan 17. Kanske vi rantar lite ikväll, får la se om jag har någon bil.
Imorgon ska vi och träna på morgonen efter jag skjutsat Ebba på dagis. Och sedan gå ut och luncha med världens bästa tjejor :) Ser fram emot. Börjar ta mig tillbaka till mer socialande nu :) hehe.
PUSS

90-talet hej!

Btw. 90-talet är verkligen på väg tillbaka... Jag har gruvat för den dagen (den sorgen). Meeen som vanligt, så är det väl ett mode man vänjer sig vid... Uppklippta jeans, trashigt... ja ja. Snart går vi väl med förlängda jeans hela bunten! Tycker det bara går lite för fort jag. Lika bra att spara sina stickade koftor, leggings, spetslinnen, spets över huvud taget. För snart har Ebba på sig min gamla garderob på disco.

Första februari!

Nu känner jag på riktigt av arbetslösheten! Har skjutsat min donna på dagis, vart hon får tillbringa 15 timmar i veckan numer! Tis-tors 9-14. Efter jag droppat av henne, så for jag till Vassara med hundarna och gick en liten morgonpromenad. Galet fint väder! Nu sitter jag hemma, kaffekoppen i handen, som vanligt Lava vid fötterna och här inväntar jag Kikki. Hon hade tydligen med sig lite presenter till de små (Ankiplanki och Ebba) :) En tjej kommer förmodligen bli stormnöjd när hon kommer hem från dagis :)
Idag ska jag även på Arbetsförmedlingen, ställa mig som arbetssökande och hojta till om stämplingsblanketter. Jag har absolut ingen aning om hur det här ska gå, hur det går till. Jag lovade mig själv att verkligen bara försöka njuta av att vara arbetslös februari månad, se det som en ledighet och bara inse att jag klarar mig en månad ekonomiskt sett, jag kan väl bara försöka träna, ha 100% tid med hundarna, hemmet, Ebba, vännerna och mig själv. Men det är faktiskt lättare sagt än gjort :) Bara väntar på att ett jobb ska trilla ner i knäet på mig! Även fast jag vet att det inte fungerar riktigt så! Men har ändå hoppet uppe om att jag kommer få ett bra jobb, i slutänden :) Annars står ju utbildning till mitt förfogande. Men nä, helst ett jobb, helst igår.
Nu ska jag ta en smörgås! Tjing! :)

RSS 2.0