Oktober

Okej. Volbeat-helgen i lule var kalas! helt enormt roligt. nackdel att dom inte ens kunde servera folköl på konserten, men ah, vi var väl alla så pass bladiga att en kaffe och loka satt oss bättre i smaken ;) vart ett stenhårt hålligång, fast ändå lagomt? pussla ihop de. Hotellfest i massor med bastu, massa spring i korridoren, jepp, vi drog på oss tillsägelser, PINSAMT. Men det stod inte jag för, men vet vilka som är bovarna i dramat ;) Vissa blev som förbytta med hela korridorstemat. Vi hade alla rum på samma våning, kan ju förklara livet =/ Och sen var det ju massor med folk som inte ens hade hotellrum som anslöt sig till bastun, middagen på hotellrestaurangen osv. Och OJ herrejävlar vilken god mat jag åt!!! Typ rökt lax med nå ravioli-grejs... att rekommendera! Efter 6 välanvända timmar på hotellet så vart det konsertet på Pontushallen. Dom killarna är grymt bra på att spela live! efterfesten tillbringades på MAX med lite mat i magen och sedan hotellmingel, återigen. Tror inte receptionisten var så himla glad att se vissa av oss (jag är ej inräknad), tyckte hon tog en djup suck när vi alla kämde oss igenom hotellingången samtidigt.

Nu i helg var jag på en tripp till ikea. Köpte mig ett helt nytt vardagsrum i princip. Sålde min gamla Magnus Divan-soffa förra veckan och drog sedan iväg med en tom skåpbil och kom hem från haparanda med en full skåpbil. Vart supernöjd! soffa, schäslong, vardagsrumsbord, lite ramar, ljusstakar, mera bord, lukta-gott-ljus and so on... Välanvända pengar, och man får så jäkla mycket för så jäkla lite på det stället, gillart! Helgen i sig var lugn, var hos Malin och Janne på fredag och kika Idol, lördag kväll efter ikeatrippen for vi till RG och Soffi och bara surra lite. Sedan var det Sikträsk hela söndagen för lite fix och don. Sen kom givetvis lillhjärtat hem, och hon hade presenter från sin mamma att öppna <3

Jobbar och sliter då hela veckan, för brödfödan. Till helgen blir det Lansjärv med några vänner och kids för "min" årliga halloweenfest för de små. Spökrunda, godis, fiskedamm, god mat, filmtittning osv! vi vuxna ska också passa på att göra lite tre-rätters, bada utebastu och ha lite rehab. För nästa helg, då lär det ju bli allt annat än rehab! iaf på lördag.. å ja längtar.

Har dessutom bokat en ridlektion till nästa vecka! herregud, hur ska detta gå. Sen ska jag försöka hålla det kontinuerligt. Det får dock inte talla på min och Ebbas tid, så det blir ett stressmoment, men varannan vecka si så där, när jag är barnledig. Kommer bli great! längtar att hoppa upp i sadeln :) kommer väl känna mig som en gröngöling, men nånstans i ryggraden ska jag väl hitta tillbaka till någon form av "känsla" hoppas jag.

Hej hej!

sänkt

hara 1 timme och en kvart kvar just i detta nu, till fredag de 15 oktober! snacka OM den här veckan kutade förbi. 15 oktober innebär såklart att aitik har löning, idol är på tv, jag börjar småpacka min ryggsäck, min sms-biljett till tåget anländer och malteryd övernattar. Men först och främst, ska jag bita av mina timmar på jobbet förstås. Det kommer att bli en bra dag!

Känner mig bara småtaggad inför volbeat. Jag borde aldrig ha gått ut förra helgen =/ visserligen var det kanonkul, men allvarligt, jag borde ha sparat taggningen till nu!! men å andra sidan så hade jag förmodligen varit överladdad och de hade gått åt helvette. Man hade kommit till poolpartyt och bastun, och eventuellt middagen, men där hade jag nog sedan satt punkt. Nu har jag mer en inställning som säger mig att ta det lugnt, spara lite på krafterna. Kanske fel inställning när man ska på rockfestival? och jag kommer förmodligen inse ganska snart att de är ett dåligt koncept. All in eller nörda med klappa-takten-foten? Jag vet hur de slutar.
Aja, upp på lördag morgon kl 06:00 ungefär för att hinna med tåget. Sen blåser väl den helgen bara förbi antar jag? Nästa helg är det ju dessutom RR-prem, har varit ut nästan varje år på RR, men nu sviker jag nog det tror jag. Men ska inte säga för mkt ännu.
Bebban åker till Matti imorrn, vi har kastat om lite helger, sockerkakan =)
Har förresten slutat snusa! dock började jag småröka istället, vilket inte är okej! om jag inte kan sluta röka på måndag, så börjar jag snusa igen. Hellre snus än cigg, fyfan va cigg egentligen är äckligt.
Gonatt

RSS 2.0