Do you want to take a drink with me?

Såå. Ett till blogginlägg av en mycket duktig tjej, som har häcken full och som försöker kombinera shopping, dejting, solning, hundpromenader, egenträning, middag, tvättstuga och Ebba-lämning-till-pappa på en och samma gång. Good luck. Sen försöker jag komma på vad av alla dessa ting som jag kan hoppa över, och kommer tyvärr inte på en endaste sak som jag kan stå över idag, för allting måste verkligen göras =/


När jag har hämtat Ebba från dagis, åker vi hem och lagar middag också slänger jag på två tvättmaskiner. Efter Matti varit och hämtat Ebba senast halv-sex (annars har jag hotat han med hur arg jag blir), så sticker jag och plockar upp M&M för systemet och solning. Efter det sticker jag med vovvarna till Sandviken. När jag gjort det, rullar jag hemåt och inväntar CS för kvällssurr och en kopp kaffe, för att inte tala om att lägga upp planeringen inför lördag. Därefter, tar jag på mig joggingskorna (sist jag och CS drack kaffe ihop så blev det 3 timmar) och springer en nattlig löparrunda, förhoppningsvis kan Lava haka på mig om hon inte är så halt. Sedan mina vänner, hoppar jag i duschen och sedan sängs (nu är förmodligen klockan typ 1-2 på natten).


Imorgon börjar jag jobbet kl 7:00 prick, jobbar till kl 11:00 och sedan så säger jag hejdå, syns på söndag, förutom till er jag lär träffa i krokarna i virrvarvet under helgens lopp. Skål för det.


<3 Ha en bra valborg mina vänner och för att inte förglömma, mina ovänner, hehe...

Hej bloggen =S

jo tjena vad jag  vårdade min blogg! men har haft alldeles för mycket att göra, för mycket att tänka på. Om sanningen ska fram, har jag inte ens kollat ett enda tv-program sedan 3 veckor tillbaka! busy women, minst sagt ;) Har iaf kommit in i mitt nya paradis, hehe, eller jaja, en trea på 75 kvadrat, övervåning, ljusa tapeter förutom en beige och ful hall, nya golv, vitvaror, tak, you name it! den enda doften, smutsen och slitet är me, me and mini-me, och dom två stora lurviga förstås. Känns otroligt skönt! från mina 90 kvadratmeter till en 75:a, och I like it! Trivs som fisken i vattnet :) och nu verkar det som att abu och ali är på väg att flytta (mina kära nedanförvarande grannar). Inget fel på utlänningar, och dom är tillochmed trevliga, men hey, en svensk liten familj med en 5-årig flicka vore inte helt tokigt.
Annars så har jag kommit igång med beachträningen, hehe. Inte så allvarligt, men joggningen tickar igång, längre och längre för varje dag, för att inte tala om dom dagliga powerwalkarna som till en början var långa snabba steg på 1 timme, som nu har växt till 2 timmar.
Har haft utekvällar med mina kära darlos, har haft myskvällar hemma. Förra helgen var helt kanon! en spontanutgång som började hemma i mitt kök med lite hårfix, jag och kikksan. Det kom in lite folk och helt plötsligt så insåg jag att jag fick städa upp vin från golvet och diska ett otal öl- och vinglas dagen efter. Men wow, jag lyckades ha en superkväll med efterfest på köpet!
Nu till helgen är det Valborg, och oj, tror ni vi är övertaggade? oh lord, vi kommer förmodligen slockna på varsin stubbe ute vid grillningen redan, för som det låter, så kommer det inte gå så jäkla bra iaf. Vi har tillochmed bokat bord på fredag, 10 stycken, kommer bli riktigt kanon! om vi som sagt kommer så långt ;)
På lördag så ska jag ut med... (trumvirvel) Camilla Segis! längtar :) kommer bli hur kul som helst! har ju inte sett henne på dansgolvet på år och dar, vilket har sina orsaker ;D Så en tvådagars är spikad, och ingen kommer ha sån ångest som jag på söndag =/ Ebbisen åker med sin pappa till fjälls, och han tar henne redan imorrn. Aja, kan bli bra det, så kan jag börja riktigt tidigt på fredag och jobba min halvdag för att sluta i fin tid för att sedan klä på mig skogskläderna och rulla vidare :)
Nu ska jag ta min piga ut ur duschen, hon har haft lilla faster Lisa här på besök hela kvällen, och det är inte många minutrar sedan jag fick sätta spår-krav på Lava som hittade dem i första bästa lekpark området bort. Jag hann såklart fantisera om kidnappare osv, fast äh, nu får jag börja lugna ner nerverna lite antar jag :)
Gonatt och jag ska försöka uppdatera mer! Ska förhoppningsvis ställa ut min hund nu på söndag också :) om hon inte är halt fortfarande.. vi får la se!
Hej

Hej hej

är just nu väldigt frånvarande här på bloggen! har spenderat påsken uppe i fjälls och så fort jag kom hem har det varit 120 blås med flyttkartonger och målning... påsken var suuuperbra, vi har varit ett gäng pensionärer (jag, jocke, malin, janne och ebba plus mina hundar). vi har haft super-jävla-mysigt och en påsk i sånt här lugnt tempo tror jag jag kör repris på! ;) Flytten suger stenhårt, jättemysigt att få ny lägenhet absolut, men det suuuuger stenhårt att packa, bära, måla, köra, ha oordning, stökigt och grejer tamejfan överallt. och dessutom ska man jobba om dagarna, ha två hundar som behöver rastas. jag går sönder.
det kommer bilder på fb och några här när jag har tid!
Gonatt.

RSS 2.0