22 oktober

Nu är de juuuuul hemma! oj vad mysigt de blev :) Jag och Ebba tog tag i jylpyntandet igår, och Jocke var också med på ett hörn. Efter lite om och men (alla som känner mig vet mitt tålamod) och efter jag brunnit av på lite irriterande sladdar som inte gjorde som jag ville med mera, så blev det faktiskt riktigt bra! Mycket röda filtar, röda ljus, röda gardiner i köket, stjärnor i alla fönster och en röd matta i hallen... :) gillar stora julgrejer, och inte massa krimskrams. Men det ska vara rött på julen, absolut! Ebba fick en rosa stjärna, även fast det är lite emot mina principer att byta ut julens färger mot nymoderniteter ;) men den var riktigt riktigt fin, finaste fönsterstjärnan i hela hemmet. Men såklart, en fin stjärna i en fin stjärnas rum. Var för den delen superflitig igår. Tog tag i en riktigt storstädning, julstädningen! Det betyder att jag far runt som en tok och torkar allt som går att torka. Lister, golv, väggar, tag, toalett, hall, skåp också vidare.... tvättade kläder, tog bort de flesta textiler som finns och vädrade. OJ shit va duktig jag var! tog nästan 4 timmar :) men nu är det reeent. Julgranen har fått vänta, den sätter vi fram någon dag innan jul :) men avundar alla som tagit fram julgranen, för de är ju sååå mysigt! Men vi har ändå inga julklappar ännu, så känns lite töntigt då =/ vill ha stora säckar och stora röda paket under granen juh! :)
Ebba har varit sjuk hela förra veckan hos Matti. Och hon är sjuk ännu!!!! Hon hostar som en toka på natten och som tur var, så hittade jag Mollipect här under nattkvisten som jag gav åt henne. Så vi har varit vakna kanske till 2? eller något sånt. Stackarn har inte kunnat sova, bara hostat och hostat. Hon har penicillin utskrivet och klart på Apoteket, men efter jag varit hos Johan för kanske 1 år sedan, så är penicillin inget man bara öser i henne =/ det tar man bara i "värsta fall". Så den får vänta helt enkelt. Men det känns som att jag har haft hur mycket VAB-dagar som helst den här månaden!!! Och dessutom blir det alltid nå tjorv med FK, man har glömt fylla i något på blanketten, som nu sist, då var det Dagis som glömt fylla i ett litet datum på blanketten... Då får man inga pengar förrän man kompletterat uppgifterna med en liten siffra, sedan tillbaka med papprena och sedan får man vänta 2 veckor innan man får pengarna. bra! tur att man är rik.
Slut med klagan och fram med mitt alldeles för fina liv :) Helgen har varit bra! I fredags hade vi middag här hos mig, och Alex tog med sig en rödvinsflaska som vi delade upp ;) sedan for vi till Malin och Janne och därifrån på nex en sväng. Hade faktiskt ur-jävla-kul! Mycket tack vare Mallan, men sen hittade jag ju Anna och Johan på krogen! Tog dom under armen och hängde med dom ända tills taxin släppte av oss i varsina hem :) var verkligen en svinigt rolig kväll! På lördag tog jag en låååångpromme med vovvarna, sen for vi och kikade hockey, sedan hyrde jag och jocke en rulle och såsade bara på här hemma. Och söndan, ja, som ovan beskrivet, städdag. En jättemysig helg :)
Nu så ska jag ta ut fiskgratängen ur ugnen och sen ska jag och Ebba äta frunch. Som tur är, har hon fått sova till halv 11 på morgonen! skönt för henne, barn behöver ju sina 12 timmar =/
Hej

uppdatering!

SJUK! fast det var väl ganska väntat egentligen. Tycker nästan alla i min omgivning är sjuk. På jobbet går det förkylning, Ebba har ögoninflammation och nu mest troligt öroninflammation. Jag fick penicillin utskrivet i måndags mot urinvägsinfektion. Men jag tänkte ju såklart att lite tranbärsjuice och rikligt med vatten skulle bota den biten, så sket helt enkelt i att hämta ut medicinen. Men imorse när jag vaknade hade jag så sjuuukt ont i ryggen och kände mig jättedåsig! för att inte tala om svidande toalettbesök. Fick ringa malteryd som kom och skjutsade mig till Apoteket så jag fick hämta ut medicinen. Så idag har jag såsat på här hemma. Haft Soffi på morgonbesök och sedan har jag umgängats med Marri hela dagen. Lagat lunch och bara tagit det lugnt.
Förra helgen var vi i Luleå och bodde på hotell, handlade lite och gick på idol!!!! Snacka om att Ebba tyckte det var mäktigt! Själv så tyckte jag nog att man lika gärna kunde titta det hemma liggandes på soffan. Men det var en upplevelse :) sjukt mycket folk och det var köer överallt! Jobbigt. Ebba slocknade i taxin påväg till hotellet, trött krigare :) sedan på morgonen vart vi så chockade och lyckliga när hela idolteamet, juryn och alla idolerna trippade förbi oss vid frukostbordet. Ebba tappade nästan hakan :) Handlade med mig lite julgrejer från Åhlens (dom har så fina grejer till hemmet...). Så nu funderar jag ärligt på att tag i julpyntandet redan i helg?! Inte är det väl helt fel egentligen... Första advent är ju nästa helg juh =/ är ju så sugen på att få lite rött här i mitt nu vita hem.
Annars så har jag en massa på gång nu. Helt plötsligt fick man för mycket jobbidéer och "erbjudanden" så jag får verkligen tänka efter vad det är jag vill jobba med. Slutar väl med att jag inte har något jobb alls :) haha, för jag kan inte bestämma mig... Skulle delvis vilja jobba med administration av något slag, så jag inte tappar allt vad jag lärt mig och utbildat mig till. Men delvis skulle jag vilja jobba mer med folk och service! Inte bara ha mitt skrivbord, mina papper och min fingerfärdighet som arbetsredskap ;) Men har en del idéer som skulle löna sig gott, tror jag. Och sen finns ju gruvorna som står öppna till våren och sommaren. Men jag är osäker där också? Jag vill tjäna massa pengar, men något som jag vill jobba med. Kanske man blir lite kräsen när man alltid haft jobb och fast jobb... Men visst, jag hade nog inte haft mage att tacka nej till ett jobb i gruvan, självklart. Det skulle klirra fint i kassan! :) Får väl ta en sidojobb med administration istället :)
Julen har jag planerat också för den delen. Jag har ju Ebba på förmiddagen det här året. Då blir det jul hemma hos mig. Så julfrukost och jullunch med dom närmaste här, jultomten får dyka upp mitt på dan istället. Man får helt enkelt göra det bästa av dagen, och ändå inte tokstressa sig igenom den, som alltid annars :) Jag har redan kirrat Ebbas julklapp, kommer bli bra tror jag :) sen är det bara "småtjafs" kvar som ska in i julstrumpan, och sen några till (som vanligt). När man är liten, så uppskattar man nog många och billiga, istället för en och dyr. Hmmm.. Jag ska köpa en och dyr det här året. Så får fixa till med lite småsaker också :) sen har jag bara några julklappar kvar till små vänner och några större filurer, alltid svårt!
Till helgen blir det att hänga på world cup. Sen ska isladan få sig ett besök för hockeymatcher. Annars blir det lugna bananer, absolut. Den 4:e dec är det ju julbord med Aitik och helgen efter det mest troligt 30-årsfest... sen vet vi ju alla hur julen generellt brukar se ut? hemvändarkvällar and so on, sånt man bara inte kan säga nej till... däremot så blir nyår firat på bästa sätt, och det är inte ute i vimlet iaf :) Och kanske jag är så pass less så jag inte ids gå ut juldagarna heller...
Hej! P

HAHA!!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, måste ju bara hänvisa till nedanstående inlägg! Fick MMS:et och fyyyfan jag kommer aldrig sluta skratta!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA... jag har en sån jävla snygg kompis! nu blire ligga för henne på lördag, så jävla säkert!!!!

Mee åhhh

Bevis på att jag är smått uttråkad nu under kvällarna, tid för bloggen!
Fast egentligen så har de här två dagarna tokstressats igenom, trots att jag egentligen bara har me me me att tänka på den här veckan? och mina vintergalna hundra då förstås :) och när man bara har sig själv att tänka på, vill man försöka göra så mycket saker som man vet att man tycker är roligt, även om det förvandlas till ett stressmoment och tar bort den där udden av hur roligt det egentligen är? Kommer knappt ihåg hur min dag startade efter jobbet idag, så nää, stressa sig igenom allt för att hinna umgås med så många som möjligt är ingen bra idé! :)
Meen. Idag har jag jobbat, solat mig faktiskt, gått på långprompis med hundarna, lagat middag, varit hos Anne och hämtat ett klädesplagg som är uppskickat från götet och sedan har jag marri och th hälsat på camilla och adrian :) Imorrn har jag bokat en hemmadag. Känns skönt att ha det klart för sig :) Hoppas att Soffi dyker upp som hon eventuellt skulle göra och sen får jag mest troligt ett litet besök av Kikki. Så dagen kommer inte bli långtråkig, fast jag ska försöka ta tag i städ och disk. Det är verkligen så, mitt hem förfaller dessa barnlediga/gräsänka-veckorna =/ okej, jag dammsuger ju varje dag fortfarande, men dammtorkningen har hamnat på sniskan... nog om städsnack va!
Nu sitter jag och inväntar ett mms av malteryd, som ska fota sitt bohemplagg, som egentligen ska föreställa nån sorts hippie. Hahaha... hon har smärre panik över utstyrseln! ojoj, själv tycker jag att en batikpyjamas passar henne alldeles ut i fingerspetsarna ;)) vi har ju vart fula förr på halloween, min tanke är då inte att vara snygg de här året heller... HEHE. Jag ska vara ruskigt ful i år. Känns som att man släpper lös bättre då ;)
Nu göra iordning kläderna för ett tvättstugepass imorrn kl 07:00, som någon annan får sköta...
Puss hej

I know something you dont know that I know

Ny vecka, halvdassigt mående och en massa jävla måsten! =/ och dessutom, inte Ebba-vecka. Så får som ingen rutin på de hela. Hemmet förfaller, middagarna hoppar man över hur som helst och glömmer nästan bort vad tiden på dygnet är. Är gräsänka hela veckan, dessutom. Men sicken tur att jag har Marri och Tebbo som också är "gräsänkor" hela veckan ;)
Kommer nyss hem från fika på Alla Tiders. Första gången jag provar på ett fikabröd, jag och Tessan delade på en megastor chockoboll! smakade som en dröm! :) Har skrattat så tårarna har sprutat när jag och camilla försökte förklara för marri och th hur helgens spökrunda gick till väga... när man ska göra en sammanfattning, inser man ju hur vi tabbade oss på många moment, HEHE.
Det var btw en kanonmysig helg i ljärv i helg! en riktig halloweenfest för minstingarna, och vi fick oss själva också massa mys med trerätters, massa snack, roligheter för kidsen, finväder och korvgrillning. Rehab på hög nivå, förutom de där ölen som slank ner under kvällskvisten. Empisen var nog det enda barnet som inte fällde en tår under spökrundan, och lilla Moa förstås, men de var mest för att hon inte förstod dess mer, lilling!
Har fotat en del, men fel på datorn så får inte in bilderna =/ dom var såååå fina de små barnen, en djävul, en indian och min lillsnuppa var kleopatra.
Nåväl, ska hoppas på att den här veckan bara rusar iväg, iaf till på fredag! Helgen kommer bestå av galej. Har inte beställt nå partykläder, utstyrsel, maskerad, så tänkte försöka komponera ihop någon utstyrsel med kläder som finns i garderoben eller så. Får la se vad det blir, känns som att man ska kunna få ihop en klädsen av 70-tal eller 80-tal...men de är inte säkert. Har för lite energi och fantasi för att göra nå stor grej av de hela. Kommer nog ha kul ändå :)
Nu ska jag krypa ner i sängen, ska göra ett tappert försök med att försöka komma upp i tid imorrn, så jag slutar tidigt, så jag hinner med alla ärenden...
Hej

RSS 2.0