Bloggar och bloggläser!

Inspiration!
Åhh.. inspirationen tar över :)
Det skulle kännas helt okej att bemötas av denna kombination när man kommer in i hallen!
Myshörna, en läslampa, ett fårskinn och en fotpall, inge mer :)
Golvet är i min smak to die for! i liiiiiiiiite ljusare färg, helt perfekt!
Zebramattan: vill ha!!!
Skulle kännas helt helt rätt, som frukostbord i köket! :)
Älskar att bläddra igenom Resicencedesign.blogspot.com - inspirationen är total! allt från japanskt til franskt, till nordiskt :)
Sedan ska jag bara försöka lägga ett bud på Elin Klings snygga matsalsmöbler, bordet och stolarna. Hittade något liknande på auktion, så lovar att denna sommar ska ögon och öron hållas öppna! :)
Annars har dagen tillbringats på mitt nya jobb! Har varit rena grekiskan, som alla första-dagar på ett nytt jobb :) Men det känns superbra, och denna vecka blir att köra hårt, så man kommer in i branschen. Det är inte lätt, och med en deadline på alldeles för kort tid, ska jag bli helt självgående. Har en superbra handledare, så på något sätt, ska det lösa sig ;)
Sedan har Marri varit här och käkat lite middag, TH och Camilla. Lite umgänge dagen till ära :) för övrigt vill jag bara ligga på soffan och såsa, måste vara utvilad och alert till morgondagen!
Ha de så bra nu :)

waka waka!

Sköna måndag! :) min sista lediga (arbetslösa) dag nu. Känns gode skönt, även fast ledigheten är typ hur underbart som helst. Jag har valt att tacka ja till ett bra jobberbjudande, med start imorgon. Bra deal och känns som roliga arbetsuppgifter - kontrakt 1,5 år. Kan ju behövas att ha en trygg inkomst nu när vi köpt hus :)
På tal om huset så kan man inte släppa tanken ännu. Det är liksom overkligt. Det tar väl ett tag tills man smälter det hela. Nu sitter jag och plöjer igenom inredningstidningar, internetsidor och försöker få ideer och kreativitet. Jag vet exakt hur jag vill att det ska se ut efter lite renovering. Tanken är iaf att vi ska börja med att slänga in två nya STORA fönster, på en vägg där det just nu bara existerar ett litet fönster. Efter dom är på plats, ska det läggas golv, tapeter och vi ska slå ut lite väggar, så vi får en öppen och ljus planlösning :) ÅÅÅÅH bara längtar tills vi flyttar in! det kommer vara ett projekt som håller oss sysselsatta ända till jul tror jag, men å andra sidan är jag glad över att min kille är så händig. Jag själv har tummen mitt i handen. Jag syr gardiner och sånt kraffs, tänkte jag. hehe.
Idag har jag farit till Hanna på morgonen, åt någon form av mellanmålslunch. Därifrån for vi till läkaren med Ebba, sedan barnvaktade Hanna henne medans jag åkte på en annan arbetsintervju. Sedan Husmans för lite middag. Efter vi dejtat nog, så kom Kikki och vi tog oss en lugn och skön promenad, som slutade med att jag fick jävliga skoskavssår av mina nya skor... buuh. Det ska ALLTID hända.
Nu ska jag strax bara lägga mig på soffan, kika tv, njuta av denna ensamhet. Jag fick ju trots allt ha Ebba en dag längre än tänkt, guld värt <3 Men nu har hon åkt till pappa sin.
Hare så bra !

Morsdag

Grattis alla mammor! hoppas ni fått fullt med fina teckningar, pussar, presenter, kramar och framförallt fått tillbringa dagen med era barn :)

jag fick ett par jättefina promenadskor från salomon, en knallorange termos och en superfin blombukett av min tös :) vilket himla lyx! jocke hade inte alls ett finger med i spelet!
Hoppas att alla mammor där ute, blivit lite extra omhändertagna en dag som denna :)
Vi åt lunch hos min mamma, middag hos jockes mamma... så idag har vi glidit omkring kan man säga!
Nu ska jag mysa med Ebba!
Hej

jaaa :)

Kalla mig för blivande husägare! satan där satt den :) tänk att man ibland kan ha sådan tur, att försäljarna väljer ut oss som människor till deras köpare? Inte för priset, inte för något annat, än att dom ville sälja till oss!? Hur ofta händer det? den här veckan har varit så tursam så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det har hänt så mycket, på jobbfronten har det helt plötsligt öst in jobb, inte ett eller två, utan fyra erbjudanden på en och samma dag. Sjukt. Men jag tror jag vet vad jag ska välja :) nu när man ska flytta till hus, så är den trygga inkomsten den viktiga, sedan om lönen är en krona mer eller mindre, är faktiskt mindre viktigt. Stabilt - ja tack.
Åh vi har redan börjat titta på golv, jag har börjat spåna på relaxavdelningsmöbler, nya vardagsrumsmöbler, för att inte prata om tapeter och diverse väggar! Tur att man har hela sommaren på sig att bestämma sig, det är så mycket nu :) Och vi repar enbart för att vi vill göra det till vårt eget, och göra det lilla extra som huset kan förgyllas med. Annars är det helt perfekt faktiskt. Inte stora summor som behövs läggas ut! man hade kunnat bära in matkassarna egentligen och bara bo. Men alla tjejer är väl som jag gissar jag ;) göra om göra om göra om göra om!
Igår kväll var Soffi och Gustav här, vi grillade och drack vin! mysigt :) Idag skulle jag på aitikfesten, men vädret ber mig stanna hemma :( dessutom är jag så jävla trött efter veckans hetsiga tempo, så jag behöver en bara-ta-det-lugnt-dag med min kille, så vi verkligen bara kan smälta allt. Vi har varit i lansjärv på dagen och ätit köttsoppa hos pappa och maggie :) gott som fan! Sen skjutsade jag ebbisen till markitta på kalas. Nu har vi landat hemma, och strax ska jag till kikki och locka hennes hår så hon blir fin(are) till festen ;) Efter det får det nog bli en olles-middag för två, en film och natti.
Ja, vad kan man säga? Jag går på högvarv, har blivit ännu mer vuxen och ser fram emot att få börja plantera blommor nästa sommar.
Puss å hejs!

tjena hallå!

Åh mitt liv snurrar på rätt jävla bra just nu! Efter ett stort glädjebesked som är 95%-igt igår, så har jag knappt kunnat sova, jag har har fjärilar i magen och jag har varit alldeles på toook för lycklig för att kunna äta! Så jag har tänkt fira i helgen med lite vin, grillning och gott sällskap :) dock lugna puckar, jag har ju Bebbster såklart, så det blir myskväll med myssällskap! Men på lördag vankas det ju faktiskt fest för min del. Då ska Ebba till Markitta på Melindas kalas, inklusive övernattning för alla barn! Då passar jag på att ta mig an någon form av Aitikfest.
Idag, när jag ändock varit som gladast över gårdagens överraskning, så får jag ett jobberbjudande med 1,5 års kontrakt!!! Thats my cup of tea!!!! kan man lugnt säga :) Även fast jag måste se över vissa grejjer, räkna lite också vidare, så ser det ut som att det inte är någon tvekan just nu över att jag hoppar på det.
Har varit på utflykt med Ebbas dagis idag :) I sandviken och grillat parisare. Man kan ju säga att dagisfröknar gör ett bra jobb, my god vad dom har fullt upp. haha! alla barn till höger och vänster, alla har olika behov, den ena fryser den tredje är hungrig, den fjärde håller på att springa ut i vattnet den åttonde äter sten. Dom får en stor eloge av mig! :)
Nu ligger jag och Ebba, frysna som få, under filten på soffan och tittar lite barnprogram. Ebba fick sig en ny cykel utav mig och jocke igår, en begagnad dock, grannflickan sålde sin :) men Ebba är jättelycklig såklart! ibland gör man klipp.
Nu så ska jag slå på en kopp kaffe, röka en cigarett utav kalaspaketet jocke fick åka och köpa igår kväll på stöten :) firar man, så firar man! ellerhur!
Hej

Manboy manboy...

.... är typ det enda som kommer ut ur Ebbas fantastiska stämma! ;)
Åh äntligen är Ebba här :) dagarna blir så mycket mycket bättre då! Senaste tiden har jag typ levt som en tonåring, sovit länge, hoppat över middagarna och ätit mackor istället, hur dåligt som helst!
Har jobbat på, kommit i tid på kvällen, klivit upp i ottan. Mycket trefligt!!!
Nu har jag satt älgkött på upptining, sen får det bli en snabbmarinad på köpespåse och på grillen!
På tal om mat, igår vart vi bjudna på grekisk pyttipanna hos Camilla, var så himla gott! :)
Något mer spännande än såhär, har det väl inte hänt sedan sist!
Hej

Helgen är över!

Igår när jag satt och tyckte som mest synd om mig själv, så satte jag mobilen på ljudlös, satte upp Astrid på bordet, tog fram sax och borste. Klippte henne, badade henne, blåste henne torr. Sedan tog jag och badade Lava, kamma henne och gav henne massage. Efter hundarna var duschade, så såg hemmet såklart ut som en svinstia. Hår och blöthund-stänk överallt. Då vart det grundlig storstädning. Torkade väggar, möbler, fönsterbrädor, precis ALLT. Hemmet är så jäkla kliniskt rent nu, och två fina rena hundar, och den långhåriga burriga Astrid vart nästintill som en nakenhund... oops :) var inte meningen att klippa henne SÅ korthårig, men det bara blidde ;) äh, pälsen växer ut igen, och det är bara skönt för henne i kommande sommarvärme! Sen är hon inte så jävla snygg dock.
Allt tog näst intill 6 timmar, jag glömde bort att både äta och dricka, gå på toaletten och titta till telefonen. Så när allt var klart hade jag hungerfrossa och ett gäng missade samtal på telen. Åkte upp till mamma och slängde i mig middag, sedan for jag och Jocke och rantade. Lugn och skön lördagskväll som slutade framför burken och en film :)
Nu på morgonen så skickade jag äntligen iväg min beställning på fotografierna. Herregud, man får inte börja syna varje foto, för det blir så jävla svårt att välja. Tre foton som nästan är exakt likadana, det är ju hur svårt som helst för ett oproffsigt öga! Men nu är det gjort. Sammanlagt 17 förstoringar hamnade i varukorgen, 12 är mina :) Längtar till som hamnar i brevlådan, så man får åka och handla ramar och göra min fotovägg! Kommer nog bli nice nice!
Idag är sista lediga dagen, känns ovant att kliva upp halv 6 imorrn! Men ser som sagt var verkligen fram emot tills klockan ringer.
Ikväll ska jag till Linda på sminkparty! Blir nog riktigt trevligt :) Även fast jag är rätt så fattig just nu, så blir det ändå intressant att se om det finns någe shysst som man "inte kan leva utan" ;).
Efter det så kommer min lilla tjej :) mysvecka!!!
Hej hej!

idag äre tråkigt!

Vilken värdelös helg! Precis alla jobbar typ - Im all alone! Och det suger röv, faktiskt. Jag har inte Ebba, och det har gjort så jag i princip sovit bort hela den här dagen. Det har förvisso varit skönt, men man har sådan ångest att vakna vid lunchtid! Usch :(
Jag kokade några koppar kaffe, tog med hundarna och gick på morgonrastning, och nu sitter jag här i soffan och kikar på något inredningsprogram. Shysst.
Jag tror inte på det här med jordens undergång, men ändock får jag lite känsla av ångest - tänk OM liksom? Och här har man suttit och skrattat åt det... Men äh - jorden kommer gå under via en naturkatastrof, inte genom bibeln.
Vad har annars varit under veckan då? Glansdagar! Har kilat stadigt med kompisar dagarna i ända, hunnit med dom allra flesta tror jag? :) på måndag kl 0700 så börjar jag jobba igen. Känns faktiskt skönt! Visste ju dessutom om att denna "arbetslöshet" skulle vara en tillfällig ledighet, trodde inte jag skulle få en hel månad dock! Men det känns som att det å andra sidan varit riktigt behövligt :) på någe vis.
Nu ska jag iaf jobba internt ett tag och inte som konsult - tillfälligt! Så det blir spännande att se vad jag får för arbetsuppgifter, vad jag ska göra. Något tekniskt i alla fall :)
Hejpåer!

Jojoojo!

Inväntar Hanna som skulle komma och ta en cigarett med mig. Jag har inte rökt på flera dagar, och lika bra är väl det :) räcker och blir över med mitt snusande. Men, när hon ändå ringde, så tackar man ju inte nej! Har haft så jävla ont i halsen, hostat och varit febrig nu alldeles för länge. När det som tycktes ge sig, fick jag smaka på fan en hel natt när jag näst intill hostade upp mina tarmar.
Idag var första dagen med någon form av motion, och det var en promenad med Kikki! Och bara den promenaden gjorde så att mitt flås var nördigt. Men som sagt, är man sjuk så är man.
Äh, något mer ville jag väl egentligen inte säga! Ser ut som att jag ska på fest nästa helg, som Kikkis kavaljer (som vanligt ;)) få god mat och dricka god öl! mjaa.
Hej.

Mitt blivande bröllop!!!!

Kommer vi aldrig ha råd med =/
Den dagen jag gifter mig, så kommer det kosta skjortan! OJ OJ OJ vilket bröllop jag vill ha. Jag vill inte "bara" gifta mig för äktenskapets skull - kan man formulera det så? ;) Jag vill vara askungen för en dag! Jag vill kunna bjuda alla mina närmaste på en fest, god mat, fin lokal, jag själv vill vara så snygg som aldrig annars. Har heeeela kyrkan klädd i vitt, massvis med rosor överalt. Har världens finaste bröllopsbukett. Världens finaste tärnor och brudnäbbar. Jaa ni, jag tror inte i alla fall Jocke kommer fria till mig, hehe. Det är en livstids sparande för en vanlig svenssons familj att ha råd med mitt bröllop! ;) Och på tal om tärnor och brudnäbbar, när jag ändå fantiserar mig bort... Vem skulle man ha valt? Jag har massor med bra vänner, men bara ett fåtal trogna bästa älskade, som har hängt med hela livet och kommer finnas kvar hela livet. Sen finns det nyfunna vänner, vissa har verkligen fastnat i hjärtat, och kommer nog finnas kvar i vått och torrt. Men när jag tänker efter, så är det inte så många av de nyfunna vännerna som verkligen tagit plats, som fastnat, som fått mitt förtroende och som jag tycker om enormt! Många av "vännerna" man umgås med är ju sådana som man inte hade sagt halv sju till, typ? ;) - Och när den tanken för första gången slog mig, så slutade jag faktiskt umgås med dom "vännerna" - visst äre väl enklare så?? Allt annat är ju bara dumt juh! - så alla mina vänner, ta inte åt er om det där med "halv sju" - jag är inte den som är fjäskar direkt vilket ni vet ;) hajjar ni?
Och när jag ändå kom in på vänskapen så kan jag ju genast erkänna att fyra stycken är riktiga livskamrater, sådana jag hade kunnat berätta ALLT för, som jag vet finns där, och som jag själv skulle kunna ge min högra hand för. Sedan finns det en och annan som jag också kan prata med om allt (men dom är få!), som jag litar på fullt ut, men som kanske inte hade offrat någon kroppsdel för mig och viceversa. Sedan finns det ju festarpolare som man surrar med om det ytliga, kramas då och då, och tycker om <3.
Konstigt hur man kan indela vänner i "fack", men så är det ju. Jag är ingen periodare, som byter umgängeskrets då och då, för att jag hinner "ledsna", bli irriterad, komma i bråk med också vidare. Jag är en sådan som håller kvar mina vänner, dom som betyder något - mer än så behöver jag ju inte, och jag söker definitivt inte efter nytt :) Dom är så tillräckliga så jag tillockmed ibland undrar hur just jag kunde få så fina underbaringar :)
-
Åter till bröllopet - eftersom jag verkligen vill gifta mig! men visst äre väl så att det för tillfället blivit någon sorts fluga, jag vet jäättemånga som ska gifta sig det här året bara till exempel! men visst, det kan ju ha med att vi är i rätt ålder, men ibland känns det som att det helt plötsligt blev en innegrej? =/ aja, innegrej eller inte, jag tror inte det finns någon som gifter sig bara för att, man är nog rätt så jävla stensäker på vad man vill. OCH det är faktiskt ett större steg att skaffa barn än att gifta sig! Och jag ska få gå på ett bröllop det här året <3 till ett underbart par, som är alldeles speciella :)
-
Min största prioritet just nu är i alla fall ett hus. Åh vad jag vill ha hus. Två hundar, ett barn och två vuxna i en trea? Not my thing! Känns trångt och litet. Vill ha egen gård med stor altan. Ge mig?
-
Nä slutpratat om hus och giftermål. Först borde jag ta tag i träningen, för annars har jag kanske ingen kille kvar ens? huh. Dags att börja tänka på formen. Men jag är faktiskt sjuk just nu, och kan knappt gå på promenad med hundarna! då äre illa.
hej.

Heysan söndag!

sitter i soffan och är risig som fan. Ont i halsen, huvudet, snoken, bröstet och AJ om jag råkar hosta till :( Att bli förkyld i kombination med pollensäsongen, det är rena döden. En vanligtvis lätt förkylning, blir 40 gånger värre, än den borde vara. Så astmaspray, medicin, allergitabletter och halstabletter är något som måste tuggas ihärdigt. Usch vad det är triiist.
Igår var jag, Ebba, Camilla, Adis och Agnes ute efter E10 och grillade. Gud så länge sedan jag vart där. For sedan till Sikträsk med hundarna som fick springa av sig ett gäng.
Hämtade upp Tilde som skulle övernatta hos Ebba. Det nalkades grillning till kvällen med Hanna som gäst, sedan kom Kikki och käkade kvarvarande rester :) Kvällen var bara såsig... jag var trött, dåsig och hade sjukt mycket myrkryp. Usch.
Bilderna från fotograferingen har kommit! My goood vad Ebba är galet fin! Så fina bilder, speciellt en när hon har en basker på sig, är positivt överraskad! Jag brukar vara lite loj gentemot fotografer, tycker ALLA tar samma bilder. Typiskt är korgstolen, fårskinnet, baljan, familjebilderna är snarlika alla familjer... Men det vart annorlunda och roligt nu :) absolut värt pengarna till förstoring! Bilderna är inte som alla andra som man ser i skyltfönstrerna, jag spyr på sånt! Har ungefär ett hundratal bilder att gå igenom och bestämma mig för. Till en början ska jag förstora ungefär 10 stycken. Har fan inte råd med mer än så samma månad :) Vi hade ett gäng med ombyten, olika varianter av bilder, bakgrunder, teman också vidare. Så tänkte väl ta en bild från varje tema. Lättare sagt än gjort!
Nu så ska jag börja med lunchen. Ropa in Ebba och Tilde, och sedan skjutsa hem Tilde och därefter ska Ebba åka och hälsa på Cornelia :)
Tjing!

Gonatt :)

har inte så mkt mer att göra en fredagnatt än att skriva några rader här innan jag pyser till sängen.
Dagen har faktiskt varit fullspäckad med aktiviteter! det gillas. På morgonen så åkte vi och handlade nya skor åt Ebba - "kånvertSS" av den (vilket är mycket noga att inflika) den SMALA modellen. Sicken tur att Dojjan inte hade äkta barnconverse, då spelade det liksom ingen roll att det egentligen bara var tygskor ;) 200 riksdaler, som hittat! Lila å allt. Sedan for vi och lunchade några brudar, kids och en kille (min). En snabb stadsrunda och lek i lekparken, ner till camilla för att mycket noga räknat dela på två cigaretter, på tre tjejer. vartannat bloss typ. hehe.
Från Camilla skjutsade jag Ebba till Tilde. For hem och tog en promenad med Kikki, vi tittade igenom lite spännande saker på datorn, drack kaffe och hann med ett och annat snack. Ner och hämta Ebba och Tilde, laga ugnspannkaka, bjuda Marri på mat, skjutsa hem Tilde, åka på coop och handla film+godis. Fläka resten av kvällen i soffan med Marri, efter jag bäddat ner Ebba. Sicken jäkla dag! När jag tänker på det, så har det varit fullt ös hela tiden. Nämnde jag att jag dessutom städa lägenheten direkt jag klev upp ur sängen?? Att jag blev väckt av ett telefonsamtal som innebär jobb? av "min" braiga chef!
Jepp, dagen har varit händelserik på alla de plan :)
Igår hann jag dessutom ta fika med Linda och Camilla Segis :) long time no see! Linda träffar jag ju faktiskt rätt "ofta", i alla fall sporadiska dejter :) Men Camilla var det länge sedan jag såg. Aja, en kaffe å bulle på Alla Tiders, lite skvaller och framtidsplaner. Efter fikat på Alla Tiders kom Soffi till mig på kvällen och jag bjöd på kvällsfika. Är det bara jag, eller äter man hela tiden nu? Beach 2011? nee, inte här inte kan jag då säga! Har tagit kvällsfika precis hela veckan. Inte bra! Skärpning.
Hej

Ut och in!

hängdag! började morgonen med att skjutsa Ebba på dagis, eftersom dom hade stjärngrupp :) sedan åkte jag och backman på en fyrhjulingstur i skogen, perfekt sätt att rasta en numer slö Lava. Astrid åkte i famn, såklart.
Efter rajden drog vi till Anne och satt på altanen och lapa lite sunshine, drack kaffe och mös på. Därefter hämtade jag hem min dotter, pula på en liten stund på egen hand medan hon cyklade. Fixade en snabb middag. Kikki kom förbi och vi promenerade upp till lilla faster Lisa vart vi lämnade Ebba :) Sedan vidare hem och surra skit. Soffi kom, bjöd henne på middagsrester. Vi åkte ut och köpte lite godsaker, for och kika på lite möblemang, promenerade och hämtade hem lilldotra, köpte glass från glassbilen, fikade kvällsfika, myste på i soffan :) klockan är midnatt, Sofia har just tagit sitt kos och dragit hem. Jag gäspar, bläddrar på internet och hoppas varje gång att min weblänk ska fungera så jag får välja ut mina bilder från fotograferingen, men icket! den kommer väl imorrn.
Fotograferingen gick hur bra som helst. Var ju asgrymt att prova på det ;) Ebba var sååååååååå fin! sjukt fin. Tänk att hon är min?! och dessutom MADE BY ME? :) vackra vackra barn! jag själv fick också bli fin, med make och hår :) kul kul. Hoppas bara bilderna vart bra :) en massa förstoringar ska det få bli, som ska få pryda min sovrumsvägg. Kanon!
Nu så ska jag hoppa i säng. Night.

gosigt och mosigt

Soliga dagar är bra dagar! gud så vi har myst på idag. Började dagen med att skjutsa Ebba till tallbackaskolan där hennes dagisfröken stod och väntade för ett "studiebesök" på förskolan :) Ebba tyckte att det var jätteroligt och kände en massa tjejer i klassen, hennes lagkamrater i fotbollslaget KOS AIF :) Känns hur bra som helst! Till hösten startar det!
Efter hon varit där for vi på stan och Ebba fick handla tre leksaker som jag lovat henne. En väska, en fotboll och en nalle plockade hon med sig. Åkte sen till min mamma och firade henne som fyller år idag. Jag och Jocke for sedan och lunchade. Vidare till Anne och slutligen åkte vi hem, och Camilla och Ankiplanki kom förbi :) hann vara hemma en stund, lagade lite middag och sedan åkte vi ner till Gällivare vart Ebba fick gå på Åhlins och välja ett par alldeles egna öronhängen. Vart ett par döskallar, ganska otippat! trodde det skulle bli den allra sötaste fjärilen som butiken kunde erbjuda, men tji fick jag! ;) Åkte till Kikki som dessutom barnpassade medans jag fick åka på ett snabbärende.
Kom hem och jag och pigan tog promenadkläderna på oss, Ebba cyklade och jag och vovvarna prommade. Så himla härligt kvällsväder! :)
Nu har vi dukat fram lite kvällsfika, jag ska snart hoppa i duschen och förbereda mig inför morgondagen som spenderas i Luleå! :) Gina får sig ett besök samt Leos Lekland, och vi avslutar resan med några timmar på en fotostudio, jag och min tjej. Blir nog spännande, roligt och absolut värt varenda tusenlapp som kommer att spenderas!
Vad som varit och farit: fredagen spenderades med lite afterwork och soffhäng hos Camilla och Adrian. Mysigt, förutom att jag åkte på världens magont, fick åka hem och lägga mig istället. På lördag så var vi här hemma och grillade ett gäng, gott och mycket trevligt! :) sedan trillade det in fler och fler, och tillslut avrundade vi kvällen med lite fest.
Söndagen satt jag på ballis hela morgonen, njöt av solen och fick en rand! Åkte sedan ut till sikträsk och kollade på medans grabbarna hade snickarverkstad och rivningsverkstad. Ebba anlände och vi hade massa mys hela kvällen :)
Snart är det sommar på riktigt, och än ligger planeringen på is för vad som komma skall. Eftersom man inte har någon aning om hur det ser ut med diverse jobb och semester, så får det nog bli lite spontana påhitt! Ebbas enda krav är PITEÅ, så det ska väl kunna fixas :) leva husvagnslivet är fan inte fel, absolut i vår smak! Göteborg och Metallica är en annan del som står på agendan, men det blir bara jag och Jocke som drar, barnfritt!
Ska hoppa i duschen strax och sedan slå på en rulle i sängen. Har ju inga persienner i vardags, och har galet mycket kvällssol som lyser in rätt genom fönstrerna. Bländar hela tv-rutan.
Oj, ville tydligen skriva av mig! långt och osammanhängande inlägg. Varse!

Hey

Heeej freeeedag. Humöret ligger på skuggsidan, absolut. Har haft dejt i form av Kikki, Camilla och Marri idag. Ljuvligt! Sedan ett besök hos doktorn som gav mig mina allergimediciner, som ruinerade mig BIG TIME! Fan åh. Jag som skulle leva på gränsen till existensminimum denna månad, blev tagen på sängen kan man säga.
Har annars bara varit hemma hela långa dagen. Glor mig less på all tvätt som än så länge ligger i säckar, ovikt. Glor mig less på Lavas päls som behöver klippas. På golven som behöver skuras. Fönstrerna som behöver putsas. Och fast jag bara sitter och glor, så får jag tamejfan ingenting gjort. S-P-Y-L-E-S-S.
Funderas på en middag på Olles ikväll, men di andra. Får se hur det blir. Denna medicin är ju sövande, anti-jävla-histamin. Men nu kanske snoken repar sig, ögonen slipper vara golfbollar och rösten kommer tillbak i sin helhet. Får la se!
Nä, nu tar jag tag i livet, städningen och duschen. Hej.

Isn´t it so?

Har slagit mig ner i soffan för en kvarts vilande. Har varit i farten från det att jag slog upp ögonen! Först på stan och lunchat med Camilla, Hanna och Kikki. Efter det tog jag och Kikki och ändrade ögonshoppingen till riktiga grejer, och med slank en vit klänning + vita tygskor med kilklack - blir nog bra till fotograferingen hoppas jag. Egentligen har jag shoppingförbud, men som vi alla vet, är förbud till för att brytas när det krisar. Jag tycker jag sköter mig så bra för övrigt, så ibland får man synda! Nu är jag grymt sugen på en Gina-budget-shopping, baskläder - får la se vad tisdagen bjuder på ;)
Har i alla fall kommit hem och sitter just nu och spanar in en kille som håller på att montera ihop en gasolgrill. Ser ut att gå bra! Har själv lagt en fläskfilé i marinad, eftersom jag hittade en i frysen, och snart bär det iväg till Ante för grillnings med gänget. Kommer bli gott, är hungrig som en varg!
Nu så kanske det är dags att snygga till sig lite, eftersom klockan säger att det är dags att gå. Ska köra en kvällspåhälsning hos Kikks och prova lite hattar efter grillningen! hoppas jag blir extra snygg, hehe.
Fotografen sa att det är så fint med lättklädda bilder tillsammans med barn, jag säger bara tjena mittbena när man lagt på sig onödigt många extrakilon! det blir så påklätt det bara kan bli! fast vem vet, när man väl står där i rampljuset kanske man klär av sig näck och gör några shyssta moves och hoppas på en plats i Slitz eller liknande? de är väl bara att dra in och puta lite I guess. Vart försvann disciplinen? Irriterande.
Godkväll på er, nu drar jag.

Härliga morgon!

Känner mig som en prinsessa just nu! Har varit på promenad på morgonen, till följd av grymt god lunch och en kopp kaffe med världens bästa Kikki. Man tackar för kompisar som har ledigveckor, när man själv är ledig :) annars är det lätt att det blir långtråkigt!
Nu har jag kommit hem och känner mig inte i form för att vika in all tvätt, putsa fönstrerna, ta fönsterbrädorna, byta gardiner och skura. Meeen det måste bli gjort, men tror jag tar det till kvällen ;)
Ska hoppa i duschen och eventuellt invänta en Marri. Annars blir det en stadsrunda mot eftermiddagen för lite ögonshopping och sedan tårtfika med tjejerna till kvällen. Jag gillart!
Imorgon blir det grillningspartaj med lite goa, speciellt ser jag fram emot att träffa Malin. Alldeles för länge sedan sist :) Titta in hennen lilla kula, som sägs inte vara så liten, och avunda avunda avunda! :) Är så glad för deras skull så det pirrar i tårna! :) helt underbart.
Var och köpte nya kläder åt Ebba i måndags, lite fotografikläder i form av en gammaldags klänning, fast väldigt enkel. Vill inte ha några konstigheter, det ska vara naturellt - även fast hennes kommentar var "öh, får jag inte ens lite ögonskukka och lypsyl?" med en byadialekt som bara hon har <3 hihi. Nixpix, ingen ögonskugga här inte ;)
Fototiden blev ändrad från torsdag till tisdag på grund av att studions sminksös och frisör hade fått förhinder. Torsdag hade passat så bra, men aja, får la gå bra nästa vecka istället då.
På lördag har Ebba sin debut fotbollsmatch i Pajala, kommer bli så gulligt. Måste ju ses! Så en tripp till Pajala på lördag, i all sin heder.
Nu ska jag passa på att duscha medans en nybadad Lava och en trött smutsig Astrid sover.
Puss hejs

snick snack

Nattbloggar en snabbis! Kan inte sova, eftersom jag sovit bort större delen av hela den här dagen. Har åkt på någon förkylning som tar energin ner till botten. Även fast sjukan i sig inte är så farlig. Lite ont i halsen och huvudvärk.
Valborgsveckan har varit kanon! har tillbringat den uppe i fjällen i våran stuga i Auta, cirkus 7 km ovanför Ritsem. Vi har varit där hela familjen inklusive moster med familj. Har varit fina dagar med skoterturer och en del pimpling (både av röding och vin). Helgen bjöd på kanonväder, annars har det varit sådär :/ Varmt, men man hade kunnat önska sig mer blå himmel, om man ska vara tjinkig.
Det var skönt att komma hem till rinnande vatten, el och vanlig toa efter en vecka. Tog tag i tvättandet av kläder direkt på måndag, alla Ebbas fleecekläder, underställ, täckkläder också vidare, som ska vidare in till förrådet för att kasseras nästa vinter, eftersom det förmodligen är för smått då.
Umgicks med Camilla en sväng igår, Sofia och min lillasyster. Sedan på kvällen åkte vi snabbt till Anne efter vi svalt våran rödingmiddag. Var riktigt skönt att få sätta lite maskara och läppglans ;) Idag har jag varit på gyn cyt, cellprovstagning. Men visst är det genant att lägga sig i gyn-stolen? Jag vänjer mig aldrig, trots att man vid det här laget borde vara van. Gud, jag känner mig så utelämnad med dollan rätt i vädret, så jag håller på att dö! haha. Nu äre gjort iaf. Sedan skulle jag betala alla mina räkningar (sådär två dagar försent), men somnade rätt upp å ner i soffan. Blev väckt av Kikki som kom hit och vi surrade en massa strunt som vi fick ta ikapp efter en veckas uppehåll ;) På kvällskvister drog jag och Jocke till Camilla och Adrian och tog en kvällskaffe, åkte och hyrde film och nu ligger jocke och sover, jag har huvudvärk och spring i benen, så tog upp datorn i famnen en sväng istället.
Nä, nu ska jag fortsätta titta CSI NY! Kika lite på internet och bli lite fattigare... kolla in lite nya möbler och drömma mig bort, byta ut mitt vita hem till 50-talsinredning? Med lite tur kanske vi bor någon helt annanstans om ett år eller så, och då jävlar blir det nytt! Alltihop. Love :)
Dags att hoppa i bingen nu, imorgon blir det morgonmotion till följd av gemensam frukost eventuellt med the ladies.
Tjing!

RSS 2.0