JOBBIGT

heeej eller inte. Äntligen nattat mina små barn, eller mina och mina, Ebba iaf :) Emilia som är här nu resten av veckan sover också så sött :) Har haft en superbra dag! har skålat tillsammans med EK och Kajsa, Ingalill och alla ungarna hela dagen. Varit på skeppet, afterbeach (asdåligt väder), ätit middag tillsammans och BARA surrat strunt :) love it. Fick besked om mina gäster till helgen... Nicke och Sofia, Marri, Vicky och Carro... hur in i hela h-vete ska vi rymmas?? men jag gillart! gillar kaos, fart och fläkt ;) I made it! (om inte annat).
Så... lever annars ett väldigt jobbigt liv just nu! stiger upp på morgonen... rastar mina två donnor med bajseri och kisseri och ett morgonplurr i havet. Väcker min lilltösa och lagar frukost... sätter mig i solstolen och dricker kaffe med en cigg på vänstern... Går in och surrar lite i telen. Går på toan och säger gomorrn med hårborste och vad där hör till. Minglar hela dagen, äter, prompar, äter lite till, röker, snusar, äter lite till, cyklar, byter om, äter lite till, sätter ny deo för all värmes skull och äter igen. Duschar och luktar gott.. sitter ute en halvtimme i solen och luktar as. Äter igen... fångar in alla barnen och gör klart för natten. Äter igen. Söver, sätter mig på facen och går sen och nattar själv (och äter förmodligen igen).
VART ÄR MITT LYXHUSTRU-LIV EGENTLIGEN! pallar inte med den här stressen längre......... ;))
Hej för semestern!

Sommar!

Ny vecka, i piteå :) Vem har tid att blogga när man har semester? ja inte då jag ;) har full rulle hela dagarna... och jag njuter bara, i min husvagn, min bikini, mina urfula och urnötta tofflor, fläta och hårband... jag ser likadan ut varje dag... Men det är så skööönt! Bor här på "Gällivaregatan" på husvagnscampingen, och det passar mig alldeles utmärkt! då har man sällskap från det att man stiger upp tills det att man går och lägger sig igen, det blir inte så där långtråkigt som det annars lätt kan bli :) dessutom så blir det ju som ens "hem" när man har eget, så här. Jag trodde att jag skulle ha hemlängtan redan efter 3 dagar (standard), men icket. Vill inte hem för en sekund!
Förra helgen så var det dragway. Hur kul som helst. Var iofs inte ens in på området och kikade på bilarna, men var här på havsbadet med Kikks och en massa fler. Riktigt trevlans! Var in på 1906 båda dagarna, fredag var ok, lördag var top 10! Veckan som varit har bara spenderats lugnt och fint. Umgåtts med Kikki och Camilla en hel del, men för det mesta har jag bara tagit det lugnt, vilat, solat, badat med Ebbisen, varit och kikat hundutställning också vidare... Har dragit fram gammelcykeln och tagit mig an cyklandet! och det var inte igår vill jag säga! herreminjesus vad röven värker! sadeln är ju stenhård och absolut döds-oskön. Är nog en mer apostlahästsvariant av människa trots allt ;) Men jag ger inte upp, arslet får värka bäst fan det vill, cyklingen skall genomlidas ändå!
Nu är jag och Ebba helt själv här i Pite, jocke lämnade stället idag med Markus, Kikki drog hem för 2 dagars arbete... men jag klagar inte :) Idag har jag suttit hos EK och just nu ikväll har jag hängt hos Inga :) myys.
Strax är det dags för mig och Ebba att försöka få lite rutin och vända tillbaka på dygnet, komma i säng före midnatt för en gångs skull! De blir lätt att man halar iväg på kvällstiderna, speciellt när man är på skeppet och spelar bowling, tar en öl, spelar lite biljard, och ja ni vet, det där ultimata semestergrejerna man sysslar med :)
Till helgen får jag gäster hit :) det blir kuligt!
Nu natt med mina jäkla skinkor som värker förjävligt! Hej

RSS 2.0